見到隔離 Switch 破解 post 好心痛

1001 回覆
2150 Like 142 Dislike
跟人教學做,都可以有成就感用嚟打飛機?
會唔會根本係兩班唔同既人?會慳錢唔買老正既點會玩課金GAME?
自我修養問題
以玩翻版自豪嗰堆幾時買長者/小童八達通搭車
我地址係老作呀 我試下代運再開過先!
雖然張 jcb 卡都比佢 ban 埋...
你以為宜家破解NASA 個server咩
講破解滿足感
今日啲人用老翻都忍為啱 過多十年可能殺人都冇錯
差d以為呢度無理性討論
Paypal
可能人地已經買左,以座輕鐵唔嘟卡走得甩為樂
佢哋洗腦到以為自己係天才駭客
跟住條youtube片做
人哋話志在破解過程嫁,hacker就真係有破解過程啦
其實就算跟人教學破解再入驚成功玩到都幾煩,唔係點會有人收$幫破解

你去google下psv破解 不過對連登仔係好易
雖然冇game玩,但係都絕對唔會破解
另外有冇人知點解次次eshop買野佢都要扣兩次錢再退返錢咁奇怪
咁一定體驗完破解,咪順便玩吓老翻game囉
太多唔撚睇, 但有樣野好在意就係, 樓豬話以前冇乜乜乜.

以前冇知識產權條例就真係冇知識產權? 姐係唔立例就可以做? 唔做就拎貞節牌坊?

仲有根本而家D人玩破解唔係因為錢問題, 而係有免費野邊個會比錢心態, 真係破解唔到既野咪比錢

玩破解係仆街比人屌係一定, 但好似樓豬咁玩過而又想用其他字眼去淡化以前玩老翻, 比人屌仲撚正常
你咩地區eshop? 我有朋友係歐洲地區都試過,之後換咗第二張卡就無事
體驗完咪On99咁更新番去玩正版
破解撚:所有人都用過老翻,所以屌人玩破解果個一定係五十步笑百步
支持破解
日本地區,香港visa卡,不過佢會退返錢我都冇所謂,就係奇怪點解有咁既情況
利申:無Switch,垃圾機唔會買
你係咪無一次去晒成個流程?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞