見到隔離 Switch 破解 post 好心痛

1001 回覆
2150 Like 142 Dislike
有D大作可以
但太部分份都唔得

冇乜game值得買,先系問題
如果所有game有30min-試玩
我冇必要去crack
我自己都好唔鍾意用翻版,但我發覺呢到有好多人都逃避嘅av嘅問題,唔係話switch破解d人無問題,但其實而家每個人都或多或少仲用緊翻版,話自己唔睇,用月費睇dmm嗰d心照啦。
同埋賊喊捉賊
咁你覺得唔岩玩咪秒放囉
好似隻starwar battle 乜春
擺撚到明伏作 但你試完唔岩手感即走
買番來31x 都仲放到2百尾 廿蚊向EA買個教訓值唔值見仁見智
成班乞衣
如果有30mins 試玩 咁神作List 上面會少左隻 No man sky
你要去買,又要賣
side時間
所以咪一路話呢個post全部人都係五十步笑百步
驚伏咪等多幾日睇吓點先囉
玩老番玩完del仲走出黎講
switch唔好玩掉左部機去啦
點解可以唔信有人可以唔靠翻版生存
有咩人唔係五十步笑百步
每個人都唔係聖人黎架啦
又重複loop一次
樓上有人唔信香港有人用正版windows㗎
唔知推多兩個個電子狗post,呢到有幾多人會爆血管呢
你同叫支那人唔信支共D自古以來論有咩分別
loop乜野?
成日屌啲廠無誠意
你班撚屌又要玩開心版
啲廠賺唔到點會仲比心機岀
三國志正版翻版嚴重到差不多1:10
光榮告9支那網站搞幾年先賠得幾十萬
又講法官
話有用老翻既話返人用老翻會無説服力
你可以話無說服力, 但啱既都係啱既
而家又唔係要說服你
係話你仆街呀
樓下藍店同樓下地鐵站咋wor
or
晒2千幾蚊買多部機

so far 我覺得咁樣OK

2018年根本無需要討家用機 老唔老翻呢個問題

反正有ONLINE PLAY一定唔會有完美破解
既然不完美破解+要硬食多部玩老番用主機
我不如每隻GAME 用幾十蚊一二手差 TAKE RISK
你細個買PS1 老番都要啦 計番通漲 直頭平過當年
?叫你指出有咩人唔係五十步笑百步喎
法官係你定義入面已經係五十步笑百步
想知有咩人唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞