見到隔離 Switch 破解 post 好心痛

1001 回覆
2150 Like 142 Dislike
貼圖又話無人知真定假
講法例又話無人知真定假
總之你講先係真,玩老翻係唔屌得
收皮啦班老翻狗 拎以前比
以前老豆老母邊有咁多零用錢俾自己 生活質素肯定無咁高 又無得連機 先焗住玩老翻咋
而家班中小學雞仲想反咬人? 睇下你地拎住部電話值幾錢同課個金課幾多先啦
以前玩老翻果代人到而家我敢肯定會買正版 而且得正線先連到線打 仲點會有人玩老翻
啲破解撚其實好撚自卑
冇錢買game 數撚住買多隻game 又會食少一餐放題
你睇吓有人自卑到玩老翻玩到要利申自己中產就知班人幾撚無自尊
一個成千萬人社會總會有啲低賤啲嘅人 用樓主嗰套嚟套落全部人身上係唔work

至於有人話老翻影響廠商
如果廠商真係受影響
唔係話老翻方面冇責任 但係老任責任一定最大
硬食體設計缺憾令到部機容易破解
廠商覺得唔穩陣可能又減少出game 喺老任platform

另外問題就係執法部門問題 即係政府問題
賣老翻 造老翻嗰啲係咪有問題有犯法
係咪要去到老任告先做嘢etc
不過呢個政府執行力有幾廢大家都知
真心,唔撚想將來遊戲界變成好似香港樂壇咁
一直講緊都係態度問題
Av一日出幾十套套套買
買撚到你破產都似
但係你有閒錢嘅時候
咪買一兩套特價支持下囉
dmm 同實體我都20隻以上
上面啲人又話咩r4 gba模擬器
喂大佬你細個撚有錢afford到咁多game咩
大個左有經濟能力再去支持返正版囉
只係希望你唔好用老翻都咁理直氣壯
以前玩過嘅老翻pc game,依家都係steam買返晒~ 條女乜都想慳,想裝開心版window,我屌佢話咁大個人出嚟做嘢都唔買正版…而且開心版比人hack咗都唔奇
ON撚99
明明成個post講緊道德問題 係度轉移視線講法律
有法律問題你直接報警啦ON9仔
老翻本身就唔啱 我支持正版

但係你拎以前咩生活質素黎講就on9 D 而家物價夠高左啦
買D 垃圾indie/手機game都要2 3百蚊 係貴喎
今次係nivdia問題多過老任問題,起碼你會見到老任係秒ban,仲要特登加例玩埋連座法
自己爽夠喇 玩夠喇
依家有幾個臭錢
即刻就搶道德高地屌鳩下一代
nv 專水鳩d客

gtx 970 對switch 粒u
法例係真,不過你個龜頭犯過法都係真 ,唔好諗住置身事外
我明白。但係,正正經經的PC同console games。真係同手機games爭好遠。
收皮啦班老翻狗 拎以前比
以前老豆老母邊有咁多零用錢俾自己 生活質素肯定無咁高 又無得連機 先焗住玩老翻咋
而家班中小學雞仲想反咬人? 睇下你地拎住部電話值幾錢同課個金課幾多先啦
以前玩老翻果代人到而家我敢肯定會買正版 而且得正線先連到線打 仲點會有人玩老翻
老翻本身就唔啱 我支持正版

但係你拎以前咩生活質素黎講就on9 D 而家物價夠高左啦
買D 垃圾indie/手機game都要2 3百蚊 係貴喎

咪玩la
Game價一直都冇咩變過
計埋通脹,d game 其實越黎越平
講到自己改邪歸正左就有返道德咁
其實我自己覺得,如果覺得果間遊戲廠商出的野唔掂的話,應該直接唔好買。而唔係去買老翻。
講真,幾間垃圾廠商出的games,真係打都浪費時間。
好似三國無雙呀,new gundam breaker 呢d,真係唔駛錢都唔會浪費時間去打。
犯法呀? 報警囉
屌你老尾成個post都唔係講呢件事係唔係犯法
你無啦啦講咩撚野av唔犯法?
以為用av就可以拖人落水
有幾多隻av有係香港發行
嚴格黎講,係香港又唔算侵權喎
av無係香港發行,就自然無版權持有人
至少唔係犯法

你如果覺得我打橫講,你可以google下海關
拉"純"咸碟都只係用到管有淫穢物品罪
http://www.info.gov.hk/gia/general/200006/09/0609181.htm

之不過好多時有埋其他電影先令人誤會咸碟係侵權
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20180201/57782755
無人知真定假 唔洗咁認真搵資料
貼圖又話無人知真定假
講法例又話無人知真定假
總之你講先係真,玩老翻係唔屌得
法例係真,不過你個龜頭犯過法都係真 ,唔好諗住置身事外

先唔同你拗有無睇/買AV
av無係香港發行,就自然無版權持有人
至少唔係犯法

犯過法???
嘩你老味真係吹啤啤,課金GAME通常都係很ON9,我成日屌(講)我老婆玩埋D ON9數字遊戲又換唔到錢。
聽歌睇av洗撚老翻

睇av有dmm

聽歌直程3開apple music Spodify KKbox

仲有假設以前用過老翻
宜家醒覺用老翻好唔啱
之後全部正版
又唔屌得人用老翻?
人係會進步㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞