見到隔離 Switch 破解 post 好心痛

1001 回覆
2150 Like 142 Dislike
ps4我唔少game買正版
起碼對得住個價

另外,sony對實況主,唔太理,頂多叫人唔好太快爆機(etc bio7時)
任狗就直接ban人youtube acc

如何睇demo?
衝出嚟認,咁心虛㗎咩
呢個post唔係屌翻佢地轉頭
話遊戲唔值個價 所以偷
如果真係咁垃圾 偷黎把撚咩
連破解同download都浪費時間啦

講到尾
根本想享受又唔想付出
貪完小便宜仲覺得自己好醒目
支那風情

反駁嘅人根本露晒底⋯
係人都知你效忠支那
睇翻版AV都冇?

利申:除AV冇用其他翻版,所以都冇資格屌其他人
啲對答真係好小學雞
次次 reply 都要攞返渣沙
撻身份 + 兜個圈人身攻擊以為就高級啲

真係叻就買正版啦
幾百蚊隻 game 算得係啲咩錢
幫人補一個鐘習都一隻 game 啦大學生
依家有冇門巿做破解
去報海關
無錯,你真係要好好睇吓啦
要畫質: 手機高過switch
要耐玩: 手提大把game玩十幾個鐘就爆機(要比錢買game)

都唔明點解switch會生存到,sony都睇淡唔同佢鬥
依家好多game都有demo, crack黎試玩係咩藉口黎?
我走左去,dl 左龍珠,同火影
都係ps3/4/xbox360出過

但比ps2年代,同psp ver重要閟
ps2/psp個代, 故事mode係直接打,唔洗鳩行地圖

ps3係要不停行地圖,先可以打,行地圖時間多過打
你放係手提上,完全悶到pk

我玩左5min就del左,而家等人port ps2 game去switch好過
太多伏game

利申,ps2/xbox360/ps4有正版game
冇ps3
索索根本唔CARE破唔破解
GOW 2星期爆機蝕50蚊放番出去 成班餓狗搶S爭住要
以前買PS老翻孖碟都要呢個價啦

仲同你爬文 / 搏BAM機 / 上TAOBAO買電子狗?
我機都爆撚埋你都未玩到
做咩要浪費呢D時間
ps4我唔少game買正版
起碼對得住個價

另外,sony對實況主,唔太理,頂多叫人唔好太快爆機(etc bio7時)
任狗就直接ban人youtube acc

如何睇demo?

https://www.youtube.com/watch?v=c3i25ISHIck
https://www.youtube.com/watch?v=dKdwCxKAB8I
https://www.youtube.com/watch?v=6rV9HwnDQcI
https://www.youtube.com/watch?v=x6iGkaJwlrg

你自己咪又係想屌d老翻狗拎優越感
有d人專j本土果d夠親切
av未必人人o岩j太假
應該冇, 上網揾supplier買個licence code再上網down個software+自己DIY個rig已經破到, 有心破既係屋企已經可以做晒所有野
av 都有月供㗎
唔貴
要畫質: 手機高過switch
要耐玩: 手提大把game玩十幾個鐘就爆機(要比錢買game)

都唔明點解switch會生存到,sony都睇淡唔同佢鬥

你肯定?
次次出冷飯,SONY都好"巧合"咁特價/plus免費
呢個真
我自己都有睇開破解thread
啲forum 大部分講到明唔會畀link同詳細教學,有咩自己搞掂
就算有破解內容嘅forum都唔會咁樣大大聲屌間廠
反而好多都睇得出有啲心虛
Crack嗰班都講明自己玩老翻認衰仔,唔會扮曬有苦衷咁撚樣衰
講真你地老翻冇人怪你,係人都想不勞而獲
但唔好屌翻人轉頭,好撚柒
根本就唔啱
用老翻係應該要屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞