老實講句,修夫基已經超額完成

234 回覆
577 Like 24 Dislike
唔覺得英撚人腳廢,你最多話佢缺少有創造力既中場,
佢地係咁門前失機,如果唔係晨早贏埋
90分鐘內淨係可以贏巴拿馬,瑞典,絕殺突尼西亞
12碼贏哥倫比亞,咁就入4強都可以打飛機
人唔笑狗都吠
簡尼果球嘥哂啦
單刀再補中都唔入
睇番var呢球冇越位
連仔有球禁區頂空哂又射到西咁
加時角球又冇運
仲想睇十二碼
Ox無傷會唔會好啲
如果kane同lin果球入左,領先緊3-0到時就會讚到個教練天上有地下無了
其實芥蘭成日都有個問題
贏左一球就妹下妹下, 想妹到夠鐘, 你話對無體魚腩無所謂, 但對差不多水平或者強過自己就奶野

明明贏緊一球就放軟手腳, 係咁大腳, 比人拎番個波控球權去攻
對哥倫比亞又係, 加時追番

其實芥蘭成日都係咁
根本一球好唔穩陣
如果今年有Ox應該會好好多
Alli跟本唔啱踢後一格,同Kane一齊係最前先有效果
下屆南閳要諗下有乜新套路,齋用死球戰術實死得
點解唔出華dee打正選,史達寧同連加特都入唔到波嘅
德國嗰組都好易食,咪又係出局
選埋啲亞里 連加突
咁係德國柒
但英撚打飛機都係好肉酸
岩 吹奏到咁
今屆好彩係英撚個龍唔撚派膠咋
仲吹到班後生仔後生 四年後點點
四年後睇下班友去到幾遠
修夫基最撚on9係贏一球就縮 搏1:0完場
屌你老尾自己後防又廢 中場又唔夠防守力 守hi咩
當0:0咁逼肯定唔止入一球 入到兩球先慢慢縮啦
5分鐘就領先想守到完場?咪撚玩啦 大好形勢都唔谷多段 8強已經衰過一次都仲係咁on9
後場人手少 好驚人既發現
英撚d人身價不過係英人打英超推高哂
除左kane無邊個係世界級又擔到大旗
踢落仲跟唔上格仔節奏
輸咗仲打飛機
依對廢閪嘢
係真係爭個人控住個場

同埋拎走250咁囉
個教練淨係換人已經要屌啦 垃圾
咁你無講錯
但易食,都要食得到先得
兩樣無衝突
英撚今次踢番自己嗰家波咪幾好,一直都覺得佢地受英超影響想連國家隊都歐陸化結果兩頭唔到岸重撚衰

好似英超中下遊學人玩高章波就等降班,你見嗰啲護級救火教練好似大sam,Pulis呢啲都係大玩高q大棍硬碰硬為主
我唔信德國食唔到突尼西亞巴拿馬
而家隊垃圾韓國都食唔到呀 係韓國呀
個場波贏1-0都出線呀
韓國》突尼西亞巴拿馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞