老實講句,修夫基已經超額完成

234 回覆
577 Like 24 Dislike
分組賽出局
賽前入八強都超額完成啦
跟本呢隊英撚就未夠班入四強。。
上半場克羅地亞打到成pat屎咁,有波都唔俾摩迪做,
加上連續2場120分鍾個個都冇態,連摩迪都30分鍾已經烏低身又撐哂腰。。
琴晚對面已經係強弩之末,咁都贏唔到。。

屎達零廢足咁多場又keep住用佢,
係琴晚叫做冇咁廢,
最on9係5分鍾入波都唔爭取入多粒反而去踢懦夫戰術,
球球大腳放俾隻狗追
修夫基好打極有限
原來佢63年出世
02嗰陣已經39歲
吓?條線靚係因為德國7咗咋喎,而且本身哥倫比亞都唔係易打
一句 條線靚 就抹殺領隊功勞
班人盲反上腦
唔係咁呀 英撚小組出左局啦
德國同組咁樣分組賽出唔到線就個個屌路維,英撚入4強就條線靚邊個教都一樣,班人係唔係都反睇見得啖笑
軒一人中場
要記住對上三個大賽 英撚連對住牌面弱過佢既對手都閪 講緊有朗尼泰利雙特卡比路 點解仲有人話今年線靚好彩即 以前果隊連瑞典 哥倫比亞都打唔贏

明顯南閘都做左好多野去改善隊波既戰鬥力 放眼2年4年後大賽啦 等班人夾熟左 累積多大賽經驗
其實入到八強都算蠃左
到四強係超額完成了
雖然克羅地亞都係一樣 入到八強算蠃左
一對中堅太後生 唔識波
其中一個出鐘斯應該更好

唔應該換入黑洞福

中場中
講真 冇估到會入到4強 算係超額完成
英格蘭打比利時 終於可以唔使渣流灘打返場
英撚只係死好運,無他
英撚憑個國籍賣貴一倍
如果唔係英格蘭人
史東斯,獲加,史達寧呢d撚屌撚賣到咁貴
史達寧開頭都覺得佢好撚廢

睇完華舒福踢 完全明白修夫基點解仲出史達寧
結果黎講係既
但過程唔係
我覺得佢地可以打得好啲

第一場 對突尼西亞
其實有好多機會但都要搞到最後先贏
第二場 對魚腩 冇野好講
第三場 當佢留好 冇野好講

16強 對哥倫比亞 入完一球之後
其實個勢仲好好 但佢地冇再去攻
愈拖愈慢 換一個人哂你幾分鍾
最後比人絕殺 12碼贏 都叫有進步既

8強 對瑞典叫好啲
對面攻力唔強 入完一球 都仲敢去攻

到琴晚 其實入完一球個勢超好
但又冇keep住 上半場比人迫
會猜到番出去 玩玩下
變左回比龍門大腳斬
有下仲玩到爭啲輸
雖然最後都係輸

但佢知自己廢練既死球係真係好勁
獲卡打中堅 係我記憶 打6場 已經爆左起碼兩場
唔知點解仲要死出佢 我唔係好明
同埋簡人用人 場場生波唔識攻
已經係有問題啦
話佢唔係條線靚 入唔到四強 唔覺有咩問題
修線靚都要贏到先得架
你睇對冰島
不如你認真睇下波 唔好人講你就講啦
on9 你波都未識踢啦咁忽然球迷
關佢撚事咩 場場調動無分別 條線又靚
今屆係英撚個龍門無派膠咋
克羅地亞場場打足加時都有鬥心過班垃圾
下半場打到加時上半場咁咪贏囉
走去做儒夫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞