老實講句,修夫基已經超額完成

234 回覆
577 Like 24 Dislike
無錯佢係英撚入面最好技術既中場
但上到世界層面根本唔入流
好記得臨尾個月舒利亞都有呼籲修夫基選舒爾維,事實上英撚中場得舒爾維係最有創造力,有直線有長傳,尤其經過賓尼迪斯既調較之後,屌你而家場場見住連加特夢遊,ali冇左艾歷臣係隔離就唔識踢波,250 係就係走位好,但走到靚位都唔會入波,怕你有牙咩
98 世界盃出局都係聽到呢句
唔講仲以為佢係可以一人之力改變戰局既中場大師
咁瑞士瑞典俄羅斯哥倫比亞丹麥西班牙呢啲呀豬呀狗去左邊?
唔踢過點知
Drinkwater 可以做到派牌同控制節奏,雖然話傷左一季,但係攞黎做plan B都要嫁啦,揀個Welbeck都唔知攪咩,Southgate話就話有Vardy做plan B,但係Vardy一上場跟本冇人做波畀佢,懷疑跟本無plan B
見到一字排開頂角球就知有料
幾時先再出一個加斯居尼
起碼去到02真係再進一步咗
由十六郎變八強

睇錯咗
當我冇講過
修夫基戰術有問題,對克羅地亞兩球都輸45度比斬人禁區入波
入完波就妹下妹下,洗唔洗咁保守
呢場都係衰換錯人
7號全場隱形唔換走
10號明明仲有氣有力牽制到對方就換走咗
19號入到黎, 垃圾
華dee咁遲先入黎, 波都冇掂過
呢個真係特別 確係新穎
你係咪弱智
哥倫比亞冇左James

南閘 splendid top 4
仲有機會爭季軍,其實已經好好了
咪係 中場同其他差好多班
人地格仔兩件中場踢巴皇
英撚?
英淨係識入罰球,原全冇組織可言
弱智得過人地入4強你都當人冇料到?
其實已經超額完成
不過咩叫咁既人腳 正選起碼一半都5000萬up
咁高身價都叫人腳差咩
有咩料到咁巴閉呀
12碼贏無James 既哥倫比亞好勁?
瑞典強隊?
定係你覺得大炒巴拿馬好威威
罪人一定係修夫基,根本就係隊波本來成堆球員踢開主攻,無撚端端整個干地信徒修夫基亂鳩用人,明明可以主攻變成車仔龜縮,所以一個主帥先係操控成隊波生死。仲要修夫基學干地學啲唔學啲,干地啲左右轉邊,三中堅輪流出擊呢隊英倫完全見唔到。冇組織下下靠死球,如果唔係球員有質素,仲以為自己睇緊西布朗。
所以,修夫基一定要下台,唔下台只會繼續沉淪。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞