老實講句,修夫基已經超額完成

234 回覆
577 Like 24 Dislike
輸左都有得打J
我會換trippier然後推walker去右邊 dier頂翻walker
英打雙翼衛對young trippier體能負荷太大
佢個條線又分組到4強,呀豬呀狗都入到
咁都好吹奏
其實都有個 啦啦啦 不過上季傷多過踢
另外要有個控制節奏既人 winks都係人選黎
我都估到克羅地亞入決賽
中場用舒爾維會好啲
英人之中最有創造力 識放長傳
唔明點解唔選
一場老波骨既勝利
一直都諗英芥蘭打李城體系好過熱刺體系啦爆兩邊傳中都一樣係簡單直接,好過依家Kane做第一點冇但又冇人接應,下下得搏死球一招,Kane話哂入過李城應該知點夾Vardy
根本今季入到4強就係因為佢地唔踢中場
有波直接俾前面三個, 阿里同連加特後上幫, 而唔係佢地兩個做波俾前面3個

你話放拉蘭拿或韋舒亞入黎根本就冇用
因為英撚成條中前場線都唔係玩小組, 唔會夠其他國家黎
入左黎只會變左佢地妹下妹下hold波但係其他人唔識配合

打有皇巴中場既克羅地亞都打到加時算係咁

下季分分鐘俾英媒吹奏幾多年最強, 又黎大壓力又分組賽出局
kane 其實高空波爭左好多第一點返黎, 但接應係lin 同250就浪費哂...vardy應該會好d
利物浦打法
主攻時前場迫, 3個工兵中場剩係搶同後上射下波
個勢喺人地度嗰陣就玩反擊, 全部打身後波, 前面3個交叉走位
不過骨幹咁多熱刺球員, 好難轉打法
而英撚又冇個艾歷臣咁既做到波扭到射到既人
踢3後, 同埋得一個利記球員...執行唔到利記果套...

佢係行熱果套, 但就盡量D 波係兩翼去, 中間拎波盡量向兩邊派就算...所以踢到老羊同脆皮傷哂謝哂...
但今場中後段真係少左個人控制節奏

如果可以後備入黎變下陣其實都有用
碧咸、奧雲、泰利、林柏特、謝拉特、夏格維斯、史高斯、艾殊利高爾、里奧費迪南、卡域克、布歷治、朗尼等人做唔到既事業, 呢班52年最廢陣容做到, 其實算係咁喇

今次睇得出修夫基肯放低英格蘭身段, 主力培養球員默契
特別係龍門, Pickford真係十六年來最佳喇
希望兩年後歐國盃, 可以睇到英格蘭打得更成熟
要繼續燒味,唔好學人打高章波
係, 猜一定唔夠人猜
玩兩邊燒味埋去好過
中間齋掃
我嫌佢今季中間唔夠盡
應該起碼兩個專心掃波既, 俾阿里專心後上搵機會好過
我覺得其實克羅地亞如果搵你做領隊
我諗好可能一早已經拎左世界杯冠軍
因為英撚冇希望
紐卡數個光頭佬值得入選, 可以係中間掃波
佢地d死球同兩邊出波好過比利時
見d人吹奏比利時planB高空波屈機就笑左,淨係屈得贏日本矮仔,對法國收晒皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞