老實講句,修夫基已經超額完成

234 回覆
577 Like 24 Dislike
舒爾維係狃,修夫基死都唔會選佢架啦
兩年後又可以睇住連加特夢遊,ali冇左艾歷臣就唔識踢波, 250繼續做跑狗
2年希望連加特/ali/250成才
你似忽然球迷多過我啦
起下你個底都係世界杯期間先叫做留下言
sorry喎,個account係新既
但係睇你講野冇自己主意淨係識批評人地就。。
算啦,各有各睇,冇人要你認同
淨係贏過巴拿馬突尼西亞瑞典都超額完成
超你老母額咩

淨係贏過突尼西亞, 巴拿馬, 無JAMES哥倫, 瑞典
成堆中下游英冠料
基本上同走線入聯賽杯4強無分別
唔簡pkaymaker
之後話無playmaker
你唔簡韋舒亞都簡光頭啦啦是但一個下話
托禾倫 貝治 英冠料 都無啦
Bye
真係好癲成隊中場冇人派到牌
你睇kane要落到中場控波已經知大獲。。
修夫基無錯係group到班球員既 否認唔到 但啲調動真係好有問題 福仔要換應該係換kane kane除左搶點同護波 根本就帶動唔到進攻 70分鐘後kane明顯無氣 死都唔換 軒達臣最好耐力 最有領導能力 但又換走佢 根本kane就唔岩做隊長
好本末倒置
明明有人又唔簡
之後輸左就話算係咁架啦 無playmaker
根本係想討好熱刺幫先比佢做隊長
其實ail個位係放張伯倫
ali勁在走位入涉 叫佢打組織控制真係算鳩數
仲可以踢lin依條濕鳩落後備
可惜重傷
冇張伯倫 lalala 才是不能再進一步原因
岩,成個英超有存在感既playmaker真係冇英格蘭人。
所以我先話呢隊英撚跟本未夠班入四強。。
比利時真係好可惜
ali上唔到大台
有既 唔傷前既拉蘭拿
真係好癲成隊中場冇人派到牌
你睇kane要落到中場控波已經知大獲。。
根本就係戰術問題,你擺韋舒亞入去佢咪一樣做回傳王

唔夠班既playmaker入到去無能力踢自動波既,我睇唔到有咩戰術需要要出佢。
其實ail個位係放張伯倫
ali勁在走位入涉 叫佢打組織控制真係算鳩數
仲可以踢lin依條濕鳩落後備
可惜重傷
張柏倫都唔係所謂playmaker

根本英國就出唔到一個好既playmaker

但為左滿足你班fm球帝而夾硬揀隻3,4線既煙王,光頭佬入去,我唔明可以點為英格蘭帶黎改變

有張伯倫就可以輪換屎寧
巴克利係咪英撚?lalala唔選 張伯唔選真係冇人做波 琴晚打生波一球都入唔到人心臟地帶 比逼到下下回比籠斬返前
張伯倫個on9無啦啦傷真係
咪有一球好靚比左kane.不過咁都唔入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞