老實講句,修夫基已經超額完成

234 回覆
577 Like 24 Dislike
卡尼隱佐兩場
張伯點選?
講到英撚人腳好差咁
明明身價咁撚高
啲人話越位 不過入左睇返var應該ok
荷蘭就係有辦你睇

輸波拎個亞軍後
下屆已經做唔返同樣成績
之後已經再冇機會了
成隊心理質素同鬥心最好係佢, 一個入12碼澎澎聲, 一個炒12碼跪哂地...傻既都知搵邊個最隊長啦..
岩呀
我世界盃前都估中決賽一定係克羅地亞打法國
都話架啦
大部份英超前四

之前贏埋d 巴拿馬, 突尼西亞, 都唔知有無英冠level
瑞典哥倫比亞頂多英超中遊
要playmaker
你搏Phil Foden/Lewis Cook接到班
好過寄望Alli Lingard啦
身價高咋
高分低能呢
好似香港樓價咁
成千萬得二,三百呎
真係完全唔明英撚有咩好打飛機

除左巴拿馬真係垃圾, 英撚場場都廢
淨係靠死球先入到波
唔係話唔比死球入波
但你成班後生仔, 一個反擊都打唔到, 真係好垃圾
其實一直無預計過入到四強 運的確有 抽到組靚籤唔洗打生打死 一知道對格仔都預咗輸 因為明顯人腳定鬥心都係爭人地幾皮 上兩場打足120分鐘射埋十二碼 到今場加時都有氣有力逼搶 淨係呢點都已經足以晉級 希望上到去可以砌低法國 實在唔想法國拎
巴克利對上一年有冇踢過900分鐘?
英超最勁果班都係外援 堆英撚除左claim都係二線 咁既款都入到四強 仲想點 咁都好屌? 踢法閪 悶 第一日睇英撚咩 贏到波晉到級咪得 最重要係知自己咩料 之前果d妄想踢控傳 咪又係失敗

今屆話就話下線易踢 都要把握到先得ga 以往一踢十二碼即死啦
球員質素問題
係睇現有班底可唔可以加埋部份拎世青 世少個班上黎接班
因為靠今屆世界杯班中前場真係死得

Sancho Lookman Calvert-Lewin Foden Lewis Cook 等等既呢一堆
黑b都係廢 多個中場揀咁解
佢D 臨場調重真係好鳩 淘汰賽D調動次次都無效果之餘仲累到隊波受壓
不過賽前佈署做得唔差既
Lewis Cook 般尼茅夫正選
Foden 係鏝雖然難啲上正選 但睇得出哥狗幾like佢 有機會實比佢踢
Calvert-Lewin 係愛記都踢唔少
Sancho Lookman係德甲下半季表現直頭出色

2017年英撚連拎世少 世青
隊中部份重力都值得期待下
釋放唔到Alli
帶呢隊英撚都仲入到四強仲想點
英人身價不嬲水分極高,係英超圍內隊伍先出咁高價鬥搶英人,賣出國保守啲起碼打個7折
期望龍虎切成材好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞