[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(3) 入坑好時機

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我估月尾係OT part2.
月中可能出鬥星。 CG character出晒

抽3星卷攞bouns la
抽左10張, 中左2隻公仔, 本身又食剩一隻
如果7星cloud 有75%,都算齊一隊
RED13 對我好似仲有用, 可以全體分身
Cloud 冇bouns.... 其他FF7都冇
今次菇鬼寒
Xeno Bart我有5隻
唔係嘛, 仆街了今次

之前幾次連埋200% friend都有600% bonus, 一見有200% friend 冇體都食藥打, 間中打下都係3-4日打哂, 今次計埋friend 200%暫時得425%, 仲要好似好難中2隻升7, 有排打

希望friend list多啲人上到7星

5隻有個特別食法可以拎2隻50%莫古
放心。 我一定會有一隻7
巴打有7星, 應該可以換哂所有神晶石
FF10個次我有7星Jecht, 好似差唔多換哂所有野.

今舖有60萬, 換哂晶石以外既野已偷笑
係。
2隻合一隻7星A
3隻合一隻7星B+50%
7星A食7星B 變超信+50%

不過我通常都冇咁做。 反正50%我都係run 個週末就有。留返做mission
原來有得咁合 我xeno Eily都有5隻
巴打點run法
呢隻留啦, 2隻一齊出屈死好多降臨
夾埋friend 3隻15連魔

利連, 冇抽

5隻有個特別食法可以拎2隻50%莫古
係。
2隻合一隻7星A
3隻合一隻7星B+50%
7星A食7星B 變超信+50%

不過我通常都冇咁做。 反正50%我都係run 個週末就有。留返做mission
原來有得咁合 我xeno Eily都有5隻
呢隻留啦, 2隻一齊出屈死好多降臨
夾埋friend 3隻15連魔

, 冇抽
Elly留兩隻7好d
超信麻麻地
用電腦Marco土廟
已經超信左
唔敢再試, 夠TM用就算
呢隻game D合作會唔會復刻架? 我由DQ合作果陣開始玩
一年半截啦. 冇咁快.
想再抽返隻Elly
原本停左。 有trust coin 之後又再開工 。。。除非好招遙, 唔係日本果邊d無課到大課長都係咁run, 應該唔會ban.....國際版仲默認埋呢樣野。。。
不過, 係有風險既
儲5000 trust coins la. 遲d會俾你買輝源。 可以昇多1隻7
仲有Maria同埋Citan都想上埋7星
2年前bam個批好似剩係bam無課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞