[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(3) 入坑好時機

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
師匠上到7就算la. 遲d可能佢自己歪黎
遲d好似有bundle 10000石20張3*, 2張4*, 2張5*卷
唔該哂
我去試下打下降臨先
不過可惜xenogears果2隻上唔到7星
用正宗, 攻擊力加爆400%/300% 唔夠仙丹勁
佢個TM 攻擊力少過風之太鼓10
咁係時候打真基加 。唔理mission, 2隻Citan係4回合後秒
我仲係留住風太鼓d moggle. 冇本體
遲d有機會換輝源。 要5000trust coin
到時借巴打個隻黎用

由於TM裝備關係, 仙丹點都係多40, 其他數值都係仙丹勁, 始終係限定
https://ffbe.itdb.jp/calcstats/1263/k39xkl-0-v25-o53-198-198/36E-385-287-385/83-0MU

師匠啲技應該勁好多. 我唔夠裝備同時出2隻刀手, 要睇情況出其中一隻, 再夾埋雙手大劍傑克特, 但係佢又冇得自buff

如果夠裝備出到仙丹加師匠自buff 攻250%, 強化系角色失業
可以打月中排名賽拎鑽石莫古黎鍊成
講起trust coin....我之前個啲食滿TM既, 好多都賣左
冇問題。 我裝夠300%人殺俾你

Buff角老實而家都係上屬抗, 減傷補mp為主。 而家d人下下都自上buff仲要200%以上。 4圍真係唔駛假手於人
我都係 仲要公布前幾日賣左一輪

打PVP爆石都算。 我而家真係冇心機1 日打百幾場。 20場都有dd懶。。。所以都係算吧。 如果1000星石可以換1隻我都肯
屬性我用降臨個防精+80% +全屬性40% 獎勵算數
至於MP... 師匠仙丹傑克特全部有得自回MP, 相信黎緊都係咁出
再唔係用水之巫女扣少少LB回MP都得
好耐冇用MP藥
經過上次之後我都未必再打, 一到星期日晚太癲, 完全超出我想像, 5000名都咁, 頭個一千應該殺得慢啲都要跌排名
睇下第時有冇其他途徑換. 我都有個透器魔力+55 莫古想換
如果再儲夠400%莫古, 可以咁出
仙丹
https://ffbe.itdb.jp/calcstats/1263/k25xkl-0-u49-o53-198-206/36E-385-353-308/83-0MU
師匠
https://ffbe.itdb.jp/calcstats/1326/k39xjl-0-v25-o53-198-230/118-385-385-36E/83-0MU
而且2 set都唔駛同傑克特爭裝備, 可以出哂3隻打手秒BOSS
2隻2600攻以上chainer加個finisher. 除非有抗唔係都應該秒
仲有巴打個隻
招30連斬出2次 1turn加滿招喚bar
仲快過用增加技
鬥技神角。 仲要無視百閃
錫菲排名急升

守得雲開見月明
2隻
BTW, 個account你隨便卦野, 已經屬於你既
5% pool仲值唔值得跟進
魔盾我已經有傭兵拉姆沙, 似乎中主角都冇乜幫助

想問下食唔食埋第2個tm出黎好?
想試下抽多隻博超信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞