[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(3) 入坑好時機

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
如果齋物理party, 用詩人招進軍のヴィルレー 都差唔多效果
攻/防+180%
攻/防-65%
物理ダメージ軽減25%

幾時先到我中返隻可以同時buff + debuff
我指抱大腿
巴打我有冇加到你好友? 部分降臨可以幫下手
我指抱大腿
巴打我有冇加到你好友? 部分降臨可以幫下手
又中bug
sor巴打
無加呀,我id係926 810 825
唔該曬你
加唔到

你試下加我213739818
咁睇黎我要打下降臨 好多都未過到 thx
2刀流唔係角色既被動技黎架咩
有時event會送, 如果冇就要拎FF9 隻馬騮主角 個TM
巴打加左你啦
想打隻omega, 諗緊用師匠渣把雷刀, 傑克特渣雷大劍 chain, 再用隻FF3 4星加雷落拖丹做finisher, 再加隻盾, 唔帶healer 速戰速決

咁樣排陣有冇勝機
加左
11連 + 虹券先中得呢啲
我想要隻補魔

仲搏唔搏好?

有水之巫女仲想點, 我都係用自選券換佢返黎
水巫補魔勁唔勁?

虹券中呢隻,唔知好冇用
點只補HP, MP都補, 仲可以成隊百毒不侵兼抗得debuff. 差唔多全能補
剩係冇得預先復活全隊. 打12武具有佢輕鬆好多.

另一隻好似上7星先勁, 不過本身都好多角色有抗屬性buff,所以冇乜出場, 除左有幾隻BOSS會多屬性有機會用佢
咁樣咁嘅陣營實冇死

Btw 國版諗住升爆佢哋點睇?

只欠debuff 同buff
Jacht 同師匠好似chain唔到。。。 有冇賽菲? 震天動地可以chain極明鏡
帶雙盾, 1隻要百閃。 Citan 裝滿機殺應該都夠做。

Omega係固定pattern, 太耐冇打唔記得晒要睇攻略, 總之要全隊100%火抗同每回合一定要做岩野對應
國版?

國際版個堆都係4星, 冇乜用
果堆4星除左隻水巫客串下補同雅雪放鬥技外其他有咩用
定巴打冇乜人選?
5人都100% 火耐性.
但係朋友個度要搵個盾爺返黎
Jacht 有2招chain, 我搵木頭人試下得唔得先.
明鏡・虚 應該OK
Jacht 記得係同Tidus 或者劍聖family chain.
師匠同劍聖family chain果兩招會加自己冰火屬
有錯請指教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞