[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(3) 入坑好時機

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
未呀,返到屋企食緊飯
估唔到出隻三星代替七星攻擊反而可以一戰
暫時咁

隻避難號令係必須
殺左隻土就易好多。
殺左土之後隻冰會唔會發狂?
我試過好多次第一turn殺左隻冰,隻土癲左咁殺哂我成team
我打果時係1turn 秒左隻土。 隻冰上buff 者, 跟住就磿死佢。
1 turn 秒土
我拖丹buff完攻 3400 debuff 60%防,出T技都係1 turn 扣15%
土弱魔攻。 我果時用3隻Elly3連風。 但如果用CD技, Turn2 用2隻5連風都應該秒。 隻冰抗魔, 磨左好耐
但巴打最少要有1隻Elly

3隻100%莫古等緊7星
我冇抽第一彈
得馬利亞,拎完魔力任務後,未出過場打降臨

頂佢,一黎就有物理耐性
下1 turn 秒左,連幻獸finish

起碼打左十次,到最尾呢次先靠隻三星嬴
冇避難號令捱唔過冰果下多段hit.
我仲差真。闇火水未打。 等開Raid果時清
師兄真係走寶了。。。我冇裸蒂果時焗All in
有幾多等超信?
其實我得光輝叫做係魔攻,物攻就一大堆,個陣驚抽到其他個兩隻所以唔抽
第二彈係好彩一抽就中拖丹先可以有齊兩隻,有佢已經算好好彩,個陣原本target剩係7星馬利亞
打唔嬴真基佬,佢連出源氏弓同刀差唔多全滅
呢兩招可唔可以再次靠避難回避
好似唔得。 連坦都擋唔到果d避唔到
巴打目標4-5turn 贏唔難
成team人要過11000血。 70%以上debuff
第2回合開始扔攻擊道具。 頭3turn唔好過80%血線, 捱得到去第4回合, 如果主力唔死扔第3個道具佢就會Break. 第4+5回合雙Citan應該殺得到。
源氏刀好怪, 有時會無端端大力d秒人
Citan 攻少dd都要夠300%人殺。 開究香375%
試過咁樣入第4 turn , break左都俾佢反擊殺哂

遲下再試,好想要把刀
好少, 等2周年回饋可能會多d

上限300% 可以用技再加
有冇挽救嘅可能?
主動技另計
趁仲係半體打下12武具之間個admin先,佢件野有全種族+20% killer ,裝左少100攻擊力都抵
仲未有個pack既
冇石冇卷可能重刷好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞