[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(3) 入坑好時機

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
劍士25% 舞女70%。。。
210萬分
未試過咁慢
連4星個回避20%都未入手
4*仲差10%
劍士應該收檔都唔齊100
巴打好似中埋舞女. banner見到
忍唔住抽左個必5池。 而家兩隻攬住一齊上唔到7
但又唔想再投卷石落去。 始終冇乜愛又冇乜提昇
當抽個信賴返黎用
我有隻光戰可以用住先啦咁,有時間間先再練呢隻
隻女唔錯既, LB +200% 可以接住出夾埋-30% / -40% damage 保到命.
不過見altema 130連條友伏到仆街真係唔好用石追.

https://altema.jp/ffbe/octopathkekka
why not both
國際版係咪都有月尾RAID EVENT用分黎抽仙人掌 莫古? 應該多到夠你升爆哂所有5 星到LV100
今個月3隻7星8隻5星都升爆哂仲有成百隻剩
25%又真係黑仔左D喎
我都有睇呢條友,伏到痴線 睇見都覺得慘
有咁多咩?
而家個陣算唔算齊?
個日好辛苦先打到把源氏劍返黎但又拎唔到個30%攻
要由國際版巴打解答你
依家個陣都算齊啦,係差隻補血
另外今星期有得打仙人掌,想升lv可以打夠仙人掌再打raid。反正raid有兩星期可以慢慢黎
同埋如果你想打多次源氏刀可以搵各位巴打carry
免費抽又中虹石,但我想要雷根呀
依家冇隻似樣,得雷光同櫻打得吓

呢個池 11 連係咪必中?
應該唔追la. 我有軍師又唔覺得一定要抽佢。雖然加殺手同全體上闇屬會好暴力 但追限定太睇人品。。。
上次Xeno係真有愛先追到破產
月尾我so far 都ok 好彩成日單抽中.

反而月中故事pool先傷.
水華all in steps 加券 0 隻 , 抽師匠個陣都feel到不妙, 結果50卷+25000石先2隻, 而家盡量skip 月中pool

月頭pool 幾次all in 都係6星條條fring
唔係必中 就算中虹石都有機會唔係雷根
明白
咁想問下有無國版巴打可以carry我
我id: 926 810 825

麻煩哂
27號生放送睇下月頭有乜抽
估FF5/6
5倍仲要唔知係用3%計定1%計
上次4奸角, 今次可能5奸角都唔奇.
奸角冇乜愛, 有愛個啲留返10 月reset完地圖先出
你好友滿咗
Id:303428256
id 707761528
巴打清完fd再add啦
加左啦巴打,但我明明仲有8個位
加左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞