[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(3) 入坑好時機

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
降臨覺醒級清哂,真降臨除左最新個2關好似有2個未打,盡快打埋再挑真基佬
國際版係唔係link 左fb account ? link左好似煩好多,我日版hang個陣google 過,喺英文forum有見過但係唔記得點搞
奧丁用黎打PVP幾屈機
用黎救過幾次命
隻黑鐵人技覺醒完, 仲好用過王土
3 倍 三十連

呢兩件值唔值得攞?諗住畀王土
定換召喚券算

依家差魔攻強嘅角色
對住隻骷髏一啲用都冇
換, 第時抽中洋蔥裝又勁啲.

3隻師匠真係好癲
你試下加勁隻貓既魔力, 唔駛加攻擊力, 佢啲技係魔法劍, 加強魔力都當係魔法.
又黎月尾限定
抽唔抽好,已經好多打手
好似同受歡迎程度有關, 下個月如果出第二彈可能係7星白魔

https://altema.jp/ffbe/octopathtravelercollabo
教吓路點加強

升爆依兩隻排個咁嘅陣點睇?
有魔攻物攻有奶媽
定換返隻王土落去好

想 PVP / 降臨都夠玩

唔知乜水嚟
得 14 券 千 4 石都係睇定啲先
首先你要覺醒到星6升到LV100.
建議集中升一兩隻先. 升師匠同一隻魔攻, 如果冇5其他魔攻專用角色就升呢隻貓.
唔駛急住打呢隻法師event, 因為開放成個月遲啲先得都OK.
你咩ID, 我friend 有吉位可以幫你過下啲降臨拎裝備, 呢個應該係增強戰力最佳捷徑

你改咗名?之前好似加個你

其實有個 WhatsApp / tg gp 方便啲
係唔係你冇乜玩一排, 我有時會清一清人, 因為條list 已經冇得再加人
不過唔緊要可以再add過
棄咗幾個月
記得你叫 “C”
係, 你俾ID我add返你
octopath travler
all in

其實好多想覺醒但 “?”
add唔到, 你add我啦. 358384184
極彩角打師匠個故事event有mission送.
加咗你
搞掂, 師匠上到7星就唔好再棄喇
掛左隻馬利亞俾你打上面個關隻法師.
Yes sir

依家最不堪係國際版,玩乜都死
又冇券冇石 唔想淨打劇情 / 重刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞