[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(3) 入坑好時機

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
尋晚中咗隻 5 星坦
好似仲難打過真基佬
你有冇秒隻火鬼
秒唔到。。。同基佬一樣開波物魔減。 我要叠屬抗, 攻撐唔上。我見好似得2隻CG天風秒到。不過我半隻都冇
我磨死隻水先。 隻火係60%左右用軍師加水屬。 雙師匠叠滿明鏡極KO佢

百閃坦必須, 如果有水華會輕鬆好多不過我冇 我出晒兩隻補(聖蘿+彩花), 一隻防時停, 一隻防魅惑。
魔法靠升耐性硬食? 但係見攻略話隻野會減耐性 , 要加到幾多%先頂得住

下個月衝埋個3張自選券再換多隻水華返黎先打呢2關, 自製7星healer
我冇百閃, so far都係硬食
係要靠屬耐頂。 唔夠就被秒
火水風闇+buff一定要夠400。 唔係Turn5一定死 佢減我地唔多, 估計火闇各30左右。 因為入門要求已經好高

水華係度優勢係一action 可以防stop同charm. 仲可以加水抗。 我而家要分兩隻做。

冇百閃難d. 隻火減唔到攻, 1600防15000血都係秒。。。想用避難過要夠攻秒到隻火。 隻火血少過70%全體抓兩次。。。。
隻火鳥仲要 -25% 風
排陣都有排諗
冇7星debuff, friend一定要借阿龍
水華, OP女落buff, 施丹師匠攻, 王土
火鬼70%個陣發動王土90% damage cut招SP應該頂到?
未試過但應該得。 我之前用王土冇百閃唔夠5round 已經打道回府

我最後用barsh坦兼職debuff。 因為百閃+屬抗其實大部分時間都攻我唔入。 如果硬接真係要70%以上。

巴打要打出聲, 我有亞龍。 可以堆屬抗異常俾你。 拉出面果d堆攻既每round都躺

到時一定搵巴打求救
劇情活動未打哂,唔洗半晚已經升爆隻櫻

我都有呢隻, 未落過場
點解係刀同槍佢 人地細細粒渣杖架
唔好用咩
我冇勁武,頂住先啦
得一隻, 等多隻升7星先會用

突然好運抽中呢3隻,想問下呢3隻值唔值得去練?
第一隻好勁
勁還勁,但係多數關都係要用物理盾,唔出得魔盾技,魔盾主要用黎打幻獸用,而魔盾只要屬性加夠100就無乜所謂,扣極都係0 ,所以大部份關四星個隻都夠用
劍士75%, 舞女45%
劍士70%, 舞女90% 差唔多了
恭喜
打左幾多分?
依家2,650,000分,會繼續打拎哂D報酬去
220萬就升rank
應該打得哂啲報酬卦
去到31/7,應該OK既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞