[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子? (3)

1001 回覆
262 Like 0 Dislike
我電腦上唔到嘅?
大波妹咁柒 張相勁老
重未搵到老闆email?
似乎係啦 有圖都只係旁觀者偷拍
人哋話自己婚後無偷食㗎
一家係單純行街啫
因為我見爆料個度有人話有圖send咗畀佢
以小器奴呢種人真係唔出奇
會唔會似地鐵淫蟲一直請sick leave
嘩屌好心啦
唔係平時都唔返工咩?
大庭廣眾摸J只係行街咋
我開始覺得爆料人係私家偵探黎.
其實佢老婆/前妻點解叫做綠茶人
唔推唔係人
綠茶人慳返啲私家偵探費 上庭有証據
係就講埋啦
[quote]敬啟者:

有關員工李文晉的個人操守和道德問題

最近數日,網上流傳了 貴公司員工李文晉(在網上又稱一日之計于日辰、小姓奴)拋妻棄子的消息,其中涉及不忠、威脅前妻、不尊守承諾及在不通知的情況下突然停止提供其前妻與兒子必須的生活費。李文晉在訊息中自大及脅逼前妻的態度更是讓人髮指,其間他亦漠視了前妻對兒子的付出,認為全是自己供給了每月5000元的生活費和租金才讓前妻和兒子有可靠的生活,這樣忽視了前妻的付出和把父親的責任視為施捨的態度更是讓人憤怒。他其後在個人的Facebook 專頁上進行了回覆,其間沒有就前妻所描述的內容進行任何反駁,但亦沒有明確的道歉,另外,他在字裏行間詆毀前妻及說謊來保全自己形象的行俓更是讓人心寒不己。

此外,網上亦有不少消息指出李文晉在 貴公司的辦公室對多名女職員作出言語上的性騷擾,讓不少女同事感到不安、困擾和難堪,亦希望 貴公司查清事實,並根據事實作出公平公正的處理。

由於李文晉是 貴公司比較高層的職員,讓人不禁質疑 貴公司是否重視員工的操守和道德,亦讓人質疑個人操守和道德有著嚴重缺失的人是否擔任 貴公司高層的適合人選。當然,本人不願就此事件判定 貴公司是一件妄顧社會責任、道德和良知、婦女和幼兒的公司,因此希望 貴公司能就此事件表明立場,亦祝願 貴公司的形象不會因個別道德有問題的員工受到牽連。

順祝近安

Email list 請大家補上

Guru

Business
biz@guruonline.com.hk

Career
hr@guruonline.com.hk

Investor Relations
ir@guruonline.com.hk

Media
pr@guruonline.com.hk

Just to say hi
info@guruonline.com.hk

大家睇完覺得無問題就send la,如果之後有人搵到其他email address 再補啦。

因為好中意綠茶野?
Push
爆料唔好停呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞