[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子? (3)

1001 回覆
262 Like 0 Dislike
綠茶人唔好番轉頭 會永不翻身嫁
所以都衰埋一堆

而我不知道他是誰
復合對男方有好大好處
可以扮返好男人 仲有得撈

但你覺得後期男方阿媽會放過你咩?
你肯定男方唔會懷恨在心有條刺?

有人爆過條女出黎 而條女ig亦已轉名
呢條女大波 樣唔差 小性奴識食

我覺得小姓奴條仆街可能同綠茶人講話佢搞到件事咁大,個個男人都知。無人會同你養便宜仔依啲垃圾藉口叫佢復合
圖?
咁撚奸狗既咩?

係香港公然隊草
希望個仆街可以快啲死
佢個樣似喎
認同,復合真係成世玩撚完

小姓奴根本唔愛綠茶人,有眼睇架,仲連個仔都唔愛呀佢!復合係想等自己繼續睇住佢周街食女睇到自己不似人形呀?復合係想等自己同個仔再儲埋一煲再畀個賤人傷得冧啲呀?你今日離開呢個男人,趁個仔未知發生咩事,你仲有大把青春&機會搵你同個仔嘅幸福。為左小姓奴呢件垃圾男,失去令自己幸福嘅機會,值得咩?

咪咁啦,愛自己多少少啦

突然有咁多人爆復合 伏名濃

係香港公然隊草[img]assets/faces/dog/itdog2.gif[/img]
佢個樣似喎

精神不濟 黑眼圈又大
大波妹周街有,依家緊係要保住自己個名同收入先。今次俾佢過到骨,之後仲有大把大波妹食啦。
真心好想知道

到底點解佢地一家三口住90呎劏房?

本來佢地一家三口加埋惡毒奶奶一齊住 跟住綠茶人頂唔順奶奶所以要求搬走?

一個女人有私樓都唔住 要出去住間床架都無既房 都要離開佢奶奶

足以證明佢奶奶好撚恐怖
呢啲得仙人再講,佢同當時人有聯絡既復唔復合,等仙人忙完咪知
*等仙人再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞