[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子? (3)

1001 回覆
262 Like 0 Dislike
快D 搵人搵老闆email 啦
咕嚕流失率咁高,有冇啲準備閃既同事爆下有咩客
其實大家可以淨係send 去佢公司,我就唔信全部老闆都會保佢。
Email list 請大家補上

Guru

Business
biz@guruonline.com.hk

Career
hr@guruonline.com.hk

Investor Relations
ir@guruonline.com.hk

Media
pr@guruonline.com.hk

Just to say hi
info@guruonline.com.hk
快D 搵人搵老闆email 啦

仲等咩?
畜生人人得而誅之
唔好俾佢沉
Template 有,係差email list
聽日要Present 之後再將我份Marketing plan掉比SOD 未得閒住 我有同事主keep content
嘩屌咁樣睇翻,我個ex就係呢一type樣
一齊緊嗰陣講到好愛你,以為佢真係好真心
點知俾我發現佢又flirt女仔frd又上交友apps揾食
我講分手又喊苦喊忽話要自殺
過左成年突然又揾我話好掛住我,轉個頭俾我知左佢一路都有女朋友
啱啊自殺,快啲死撚左佢正一仆街垃圾

綠茶人,咪俾機會呢啲男人
咁多男人揀,偏偏揀個利用你地個仔嘅男人?唔好咁傻啊
我係你我就爆曬佢啲野出黎等佢身敗名裂
深夜一推
無追半日匿名多左咁多打手
以我經驗見過啲賤男好識搵方法氹啲女
Hurt過幾多次Hurt得幾深都走唔甩架啦
如果個小器奴要氹返前妻其實真係易過借火
因為前妻一早俾佢hurt到情緒有問題
仲要佢前妻對佢肯定仲有感情
一復合條友就可以合理化咁東山再起

不過都要再提下啲妹妹仔
真係要認住上面啲賤男樣
瘦+上面啲賤男樣
平時陰啲陰啲咁flirt你又乜都唔公開個啲賤男 99.9%會中 肯定同時flirt幾條女

留名等聽日guru online live
坐等仙人爆料
睇住啲不知悔改不知羞恥
以為自己私底下做乜都無人知嘅廢物身敗名裂好心涼
會唔會有人挺身而出告9佢
加油啊綠茶人,如果你睇到的話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞