[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子? (3)

1001 回覆
262 Like 0 Dislike
佢間野聲稱自己有NGO 客

d NGO 咁撚有道德
請呢d 無道德人做野 好似唔太講得去
要post 係social mediq 問下...
個L樣講嘢一舊舊,個樣又咁那虧,間公司咁「器重」佢係咪只不過因爲佢略有名氣咋?
而家形象插水
雞碎都係錢,上面都有marking巴絲話全行都知垃圾喎

你睇公司請咗小性奴就知亂鳩嚟
唔駛怕炒車喎,亦唔好俾人𨍭移視線
無論綠茶人復唔復合、佢份人係點,痴唔痴線,都改變唔到小性奴係條死仆街大賤人嘅事實
有無人搵到間公司老闆/director 嘅email
大家唔好再quote guru張大合照
個爆料區比d員工洗板話唔想露樣
or唔關事果d打格仔
點解大家連綠茶人咩樣都知
仲要成堆傻仔黎買佢啲股
我係間公司老闆就開心到笑喇
支持搞9公司
睇人仆街最開心
啲女同事點解唔報職場性騷擾
公司又唔炒得你
巴打你真係好可疑
冇錯,就算條女最後點,條撚樣點都係大仆街
兩邊都send!
搞佢公司就要send埋俾d客,
有同事爆到宜家做緊既客會好d,濕鳩公司通常只會出完左約既成功案例(好似係)
有冇咕嚕同事爆埋而家做緊咩客呀
我都唔想轉移視線
所以都無覆巴打你
Send 完去再cc比佢地啲客。
不如搵人一次過list哂啲客嘅email出黎
仲要一send就send俾director
兩邊都send!
有同事爆到宜家做緊既客會好d,濕鳩公司通常只會出完左約既成功案例(好似係)

搞班客唔係即係都搞到guru 班同事咩
Email list 請大家補上

Guru

Business
biz@guruonline.com.hk

Career
hr@guruonline.com.hk

Investor Relations
ir@guruonline.com.hk

Media
pr@guruonline.com.hk

Just to say hi
info@guruonline.com.hk
同埋都係針對返小性奴啦
唔好莫名攻擊其他男同事
擊中爆料人就冇料爆
想留啲客就炒9條撚樣啦
所以而家班同事彩你都有味...
而且佢都唔洗點對客
Send 完去再cc比佢地啲客。
不如搵人一次過list哂啲客嘅email出黎
仲要一send就send俾director
兩邊都send!

搞班客唔係即係都搞到guru 班同事咩
想留啲客就炒9條撚樣啦

認同,其實炒鳩佢就得,無謂搞到班爆料同事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞