[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子? (3)

1001 回覆
262 Like 0 Dislike
垃圾公司回收垃圾
用低人工請低質人係咁上下
可能佢只係預個小朋友一半支出,個大人應該無預
啲同事都係做野啫
又唔係入黎公司比佢食
我估實質啲女同事未必咁差
點都好啦⋯都唔輪到佢食
佢以為個個都係佢fans咩
唔好咁多幻想

CLS
90呎劏房 訓地舖
諗諗下其實佢老母都唔係好人。捨得比自己個孫同新抱住90呎房。講真800呎住4個人同幫手湊下孫都唔係好過份。
佢真係好核突
就嚟書展唔知會唔會有女fans爆料
陰公 為咩搞到毫無尊嚴 綠茶人同個男人斷絕來往 自力更生啦!
可能一直都有婆媳衝突
話曬自己個孫。知道自己個孫係咁環境大重要比個新手媽媽湊...點都應該叫個仆街比個好d環境佢地啦⋯⋯

再者唔知女方家人點睇呢?
慌唔係個老母驚死人地搶佢個仔咁,
係咁講個女仔態度唔好,無中生有,搞是搞非。
老婆就唔想食死貓,小氣奴就掉左老婆同個仔去90呎劏房。
再覺得自己為左個老婆,要同阿媽骨肉分離。
由佢句,阿媽話你態度唔好,同佢想見個孫,有咩關係,就知佢是非不分,老母話咩就咩。
屌佢老母啦,而家每天擁鳩住你老母就啱啦,同你老母結婚啦仆街仔
佢前妻絕世好女人啦,重同佢帶著個仔。
大好青春比佢中出搞到做全職單親媽媽,之後又結婚滿月99生日一次過做

陰公,住90呎一個月5千生活費咪重衰過d咬綜新移民?

性奴有人性嘅就最少離婚果時要個仔等個前妻自由身有機會識其他男人啦

影撚衰曬全港男人呀。今年重有冇大作放書展?驚佢會比人打
留名睇片流出
睇落似 又係啲個仔比第二個女人搶走 就仇視新抱
但唔明奶奶都會想見孫仔 點解唔一齊住?
留名睇小姓奴仆街死

大難臨頭各自飛
我估綠茶人都唔想一齊住

佢老母一定係好撚煩果啲啦,估都估到。上去探bb 又話綠茶人串,分分鐘成日屌綠茶人唔做家務乜乜乜。

綠茶人好慘
好想幫佢平反,做低呢個衰人
等睇佢比人打死
綠茶人,你要加油!
連登仔會幫你討回公道!
你嫁錯過一次咋,仲有將來!
千其唔好放棄自己同bb!!

條撚樣男女通殺 去泰國叫咗人妖定偽娘呀

係啦 似係本身一齊住 聽到奶奶咁講就搬走
好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞