[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子? (3)

1001 回覆
262 Like 0 Dislike
受唔住輿論壓力
認衰扮情深再復合
件事就可以完結
佢之前咪可以繼續玩
我頭先都有考慮過呢個問題,因為樓上另一個爆料post直接話綠茶人好有問題黐黐地線,正常真正嘅朋友睇見個fd畀小姓奴搞到咁,點會咁樣黎形容自己個fd?
佢之後*
照計嚟講自己朋友都唔會咁樣數臭自己,你咁樣樣嘅推測都合理嘅
復唔復合都好 都推到條佢pk
咁仲賤!

如果係真,我真係祝小姓奴同佢老母臨老唔過得世,屌那星害人精黎
個爆料網咩人都上得
唔排除有人散播假消息

但李文俊唔復合
隨時賠上佢而家擁有嘅所有嘢
Push
然後繼續偷食
似係啦

大佬

依單野隨時搞到身敗名裂

講緊十幾萬一個月 有名有利 有車有樓
有女排隊送上門
有老細痴 返工打下機 成班友奉承自己 仲可以偷跳下

依家隨時打回原形

老虎蟹扮下浪子回頭金不換啦
再情深係Facebook 道歉
做場大龍鳳做下公關

個前妻之前咁忍得
又幫佢生咗件
扮情聖跪係到捉住隻手摸下面講聲對唔住 老婆 畀次機會
你都唔想個仔無爸爸

條女實心軟

之後又可以過返啲酒池肉林嘅生活
做返偷跳達人

男兒膝下有黃金
跪得過架
咁快又有打手
推到仆街為止
一路都覺得條仆街同佢老母好撚over
當時佢結婚已經心諗佢老婆gg 了
冇諗過重加埋不停食女而家重拋妻棄子
佢個黑眼圈大到唔知可以點煉成
一開頭見到都嚇親
根本毒撚樣黎
唔明點解咁都咁多女送上門
綠茶人
男人有一次自然有無限次,何況佢
家下你可能為咗有個"完美家庭"低頭,明嘅,有得簡邊個想個仔單身家庭長大?!但唔好為咗所謂"完美家庭"而盲目咗,我老母就係個好例子,老公成日滾,開頭都話識得返屋企就得啦,之後带埋個女人返屋企,最記得老母果晚抱住我訓喊成晚,咁樣係咪家庭??一個冇愛只不過共住身份,之後有埋家暴老母先醒覺到保護我而離開,但果幾年生活根本係地獄,有時你覺得保護,其實只係不斷傷害更多而唔知,好多嘢睇得出你前夫係自私自我人,就算你復合咗歷史都會不斷重演,改變男人呢種幾千年黎都冇女人做到 唔好太天真.
復合最大得益者: 小姓奴

唔出奇
哇 條友為咗自保就飛起大波妹
大波妹我係你就爆返佢大鑊喇

我係花生友
復合之後可能仲慘撚過做菲傭
先唔講有個仆街奶奶 個仔仲要係個垃圾身邊 畀佢耳濡目染
可能可以用嘅錢仲少過五千 安全網?佢咪你個安全網

復合 就要睇住佢初初好似想對你好 到後尾又露真面目出黎
離婚可能仲分倒身家 做返個人

一次不忠 百次不用
點解正印唔分手?
個人愚見係一啲都唔出奇

小姓奴條賤人由一開始就已經想營造綠茶人係衰人,自己同老母係受害者嘅氣氛。

今日只要復合左,佢封左綠茶人把口,事實係點邊會有人知?邊有人仲會追究?(你睇綠茶人咁傻豬就知封口呢件事一啲都唔難啦)

一年半載後再分手,到時安排得好啲,低調處理等大家唔知,佢咪又可以繼續做班戇鳩fans嘅男神,贏撚晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞