[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子? (3)

1001 回覆
262 Like 0 Dislike
想轉移視線?
屌上面咁多cm講到晨哥身邊啲男同事成日一齊笑鳩啲女同事 好撚好奇呢班男同事有幾靚仔
成班擦鞋臭鳩港男,份份鐘衰過金鐘m記jpeg[img]assets/faces/dog/hehe.gif[/img]
真係靚仔仲咁得閒笑鳩人咩

堆男同事都係咁既貨色
仲笑9人
人唔笑狗都伏
搵個好樣少少既男都無
有咩資格笑其他女同事?憑咩

呢舖係咪要等仙人出黎解畫
仙人返來未
話唔埋條仆街覺得班𡃁跟到佢呢個大作家KOL做嘢係人地個榮譽
睇睇下小姓奴個樣 個格同鳩永痕一樣
鼻大 顴骨托唔起 面長 雙眼無神 眉散 笑起上黎淫淫賤賤 都係賤男相格
另外 吳業坤對眼都係咁 但鼻冇咁大 都係衰衰格格 只係冇咁咸濕

賤男有樣睇

真係講中咗
仲衰過金鐘m記
突然有一堆差唔多口吻 覺得係賤男啲人
其實你個ex 係咪我個ex呀?條賤人都有同我求婚喎

不過我就冇contact 過佢啲囡囡,係佢啲囡囡contact 我示威嘅

可以照比條link我
大部分都係金鐘m記樣
個個望落去都怪怪雞雞咁款
但鳩永痕都仲叫得上靚仔
小性奴到底憑咩
你ex仆街到
d賤男覺得氹到就神仙 氹得番就覺得等於個女人默許佢行為
更加有恃無恐
再畀人捉到又認衰仔 無限輪迴
又講埋d玩唔緊要記得番屋企就得o既歪理
但自己畀條女帽o左話條女臭雞
咁條女識番屋企咪得 你嘈乜撚
風水輪流轉啫
忽然間出現呢堆野
本身無人話復合個陣又唔見呢單料出
一有人話復合就個撚個走出黎爆料
佢要復合我地唔支持但阻止唔到
不過條撚樣啲衰野我會繼續推
其實由條賤男認咗婚前出軌就根本唔會炒車
無論佢前妻係咪利用網民佢都係一個賤男
全速前進
痴線,人地本身都無爆名。
中間有幾個女仔幾好樣,唔知慘遭條仆街毒手未
拿,啲打手開始係個網到做野啦,唱返條女轉頭,我理撚得條女係咪用群眾壓力呀,條撚樣真係由得佢同個仔住劏房俾5千蚊係事實啦掛?
到自己嗰時就變咗「綠帽唔怕戴 最緊要除得快」
絕對唔會有「最緊一手記得返屋企」呢句
仲要拍拖果時出軌食女fans,唔答我就破壞你5千蚊安全網

呢d佢自己都認撚左啦,打手夜啦收工啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞