[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子? (3)

1001 回覆
262 Like 0 Dislike
如果有心爆佢唔會响不公開群組tim啦
由佢客入手就得,做埋間垃圾公司等佢地無job最好
唔好比佢停。send 唔send email 去投訴佢好?
話說我朋友前夫都係呢啲格 又係大鼻 面長 眼無神
當年18歲搞大我朋友肚 焗結婚 之後日日不務正業 後尾朋友頂唔順離婚 前夫繼續搞大人個肚 不過冇再結婚

所以絲打認住呢啲樣 連朋友都唔好做 咪比人flirt兩下就出晒水
相信垃圾奴開始做緊野,係個網到搞事亂散播留言,驚身敗名裂,求緊/俾錢佢老婆收手,之後作個劇本完左件事,呢D大作家咩野濕鳩劇情都作得出。
好多花生食 睇黎有好快有打手出黎唱好
如果一個人無做過衰野
怕咩

第一,綠茶人最初係喺一個private group 度講呢件事,主要亦係想問可以點做,人地group admin 亦叫左佢啲members 唔好張揚件事,係連登仔咁撚八卦刮到料返黎,點解而家會變左綠茶人想用輿論壓力令小賤奴跪低復合?佢係要咁做一早public 件事啦

第二,小賤奴係真係人渣賤格仆街背妻食女fans&拋妻棄子喎,佢身敗名裂都係因為佢自己嘅問題,點解而家又講到係綠茶人嘅錯啦?呢啲論點,同琴日班戇鳩打手將所有責任推晒落綠茶人度有乜分別?

喂,小賤奴你可唔可以用下個腦or 叫你啲打手用下個腦呀?唔好當個個好似你咁低能得架
send!推到佢仆街添啦
所以d賤人永遠贏曬
最叻洗腦咩都賴晒係係女錯添
pish
咁佢成日屎當然好撚驚啦
敬啟者:

有關員工李文晉的個人操守和道德問題

最近數日,網上流傳了 貴公司員工李文晉(在網上又稱一日之計于日辰、小姓奴)拋妻棄子的消息,其中涉及不忠、威脅前妻、不尊守承諾及在不通知的情況下突然停止提供其前妻與兒子必須的生活費。李文晉在訊息中自大及脅逼前妻的態度更是讓人髮指,其間他亦漠視了前妻對兒子的付出,認為全是自己供給了每月5000元的生活費和租金才讓前妻和兒子有可靠的生活,這樣忽視了前妻的付出和把父親的責任視為施捨的態度更是讓人憤怒。他其後在個人的Facebook 專頁上進行了回覆,其間沒有就前妻所描述的內容進行任何反駁,但亦沒有明確的道歉,另外,他在字裏行間詆毀前妻及說謊來保全自己形象的行俓更是讓人心寒不己。

由於李文晉是 貴公司比較高層的職員,讓人不禁質疑 貴公司是否重視員工的操守和道德,亦讓人質疑個人操守和道德有著嚴重缺失的人是否擔任 貴公司高層的適合人選。當然,本人不願就此事件判定 貴公司是一件妄顧社會責任、道德和良知、婦女和幼兒的公司,因此希望 貴公司能就此事件表明立場,亦祝願 貴公司的形象不會因個別道德有問題的員工受到牽連。

順祝近安

大家覺得而個template 點?
HONG KONG (Head Office)
Call
3952 1100

Address
4/F, KOHO, 73-75 Hung To Road,
Kwun Tong, Kowloon, Hong Kong

Business
biz@guruonline.com.hk

Career
hr@guruonline.com.hk

Investor Relations
ir@guruonline.com.hk

Media
pr@guruonline.com.hk

Just to say hi
info@guruonline.com.hk

方便大家
呢篇文擺明想沖淡
巴打好有心
d男人一仆街起上o黎係咪個撚個都咁
推撚死你條仆街

但係咪李文俊先o岩
佢仲有樣野叻 分手可以寫故唱鳩條女再寫自己幾慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞