【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXIV

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
Me樣似謝雲奴
唔啱你
咁似球王
不嬲都話Olafur Arnalds係冰島美斯
té 開China tour
無香港份
Hong Kong is not China
成功落實一國兩制
大陸音樂風氣仲好過腥港
不嬲都係架啦
香港而加D歌手有幾多個唔係出黎做
Prince Joyce
Urine
我覺得佢唱得冇問題但D歌唔啱我

呢隻終於有reissue CD
隻碟1989年之後一直都消失咗
呢期好靜
個個都睇波
我本來諗住睇波睇靚仔
但我發覺齋睇靚仔係完全投入唔到

Skee Mask - Compro

今年既出品, ambient 電舞曲, 高質
music for studying, reading, calming down...

https://iliantape.bandcamp.com/album/itlp04-skee-mask-compro
深圳政府地, 攞酒牌冇問題. 冇人查牌冇垃圾居民投訴.

政府班垃圾搞少HA一陣都當幫忙啦.
我唔睇波既
只係一直間中mon post少留言
過去一年試緊少啲上網
留返多啲時間係真實生活
認真覺得有好大變化
不過仍然respect唔同生活lifestyle
我都做咗忽然球迷十幾年 兩年睇一次歐國杯同世界杯 或者有德狗入到歐聯決賽先可能落吧睇一下波

過自己想過嘅生活 真係不能同意更多 不過世事真係好難儘於人意
終於有喇 spotify 都有了

Freddie Gibbs & Madlib - Piñata

hip-hop

https://madlib.bandcamp.com/album/pi-ata
依張正

Bjorn Torske - Byen

House, Electronic, Norway

https://itunes.apple.com/hk/album/byen/1387508445?l=en

最近身體都唔太好 夜場嘅波全部無睇 今日唔郁喺屋企睇咗成日書 食完飯都係聽一下啲北歐偏歡樂嘅電子舞曲算 其實最近都好似幾多嘢聽 有排聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞