基真女生墮斃 官斥4教師大話交律政司跟進

346 回覆
1231 Like 6 Dislike
全部都係無J
官指其餘證人口供則誠實可靠,其中校工溫惠珍「踢爆」前兩任校長要求教職員不能致電999,是為免遭傳媒勾線,官讚她「坦承交代」。

咁撚豬兜都做到校長 分分鐘用手寫板打字
祝嗰4個教畜同有份欺淩人嘅同學晚晚見到芍淇
串謀?
心寒..班仆街快啲有報應
會唔會係嗰四件野日日輪流威脅個父母唔好搞大件事,父母覺得好壓抑炸
正仆街
佢哋係咪仲教緊書
push 屌佢老母
辦學團體,中華基督教會有無回應?
呢班教畜都不如既人仲做緊bor
推到佢地仆街
簡直禽獸不如 點解仲有得教
呢啲人為人師表害死幾多學生
好撚慘真係,佢地如果有仔女既話真係唔知點睇自己個老母

仆街教畜
如果我係受害女仔父母,我會用自己方法解決。
好想係深圳廣州車站見到無手無腳行乞個啲人,係個四隻教蓄嘅仔女
On9
唔係意外或自殺?咁係咪要重審?
屌你老母睇字都覺得扯火,幾件仆街鳩噏拍得住支那狗官
殺埋佢校
學校特別多仆街野 好心你冇心做 就唔好教書啦
搵食死返出去做野啦 教書唔係講錢架 啲老野磨撚到滑哂牙個啲都快啲退休 唔好害人啦

一個培育下一代既地方 反而思想仲咁迂腐 封閉 淨係顧住學校名聲 自己飯碗 一日到黑搞辦公室政治 連人命都係次要.....

照顧/教育小朋友係首要 諗其他野先 就唔好學人教書
發假誓
推到四條八婆仆街為止
報應點解要係其他人身上
愈讀得多書愈多情意結,愈多心病。教員室入邊聽到嘅野隨時難聽過地盤工人講粗口,開口埋口就話某某學生點衰點衰,唔交佢功課,垃圾不如,無家教... 但佢地唔諗下,學生做唔好,你係老師唔係應該更加比心機教咩?個個自動波仲需要你呢隻教蓄?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞