基真女生墮斃 官斥4教師大話交律政司跟進

346 回覆
1231 Like 6 Dislike
校工清理 當係校工忤工?
大影響力組織會唔會諗多左? 其實只要個上司變態d,已經好容易控制到成班下屬唔敢爆響口。教畜有長約,做得耐既無哂搵新工既能力,為保住份工無人敢出聲好正常。

至於父母,你睇d報導講個仆街校長咁攻心計,實做好多野令到個老豆老母唔追究啦,可能扮下喊話學校比傳媒逼害都已經呃到。
可能透過其他家長嘅壓力。啲自私家長真係會覺得自己仔女仲係度讀,轉校又難,總之自己睇緊啲就得,唔好有人搞事,搞到間學校個名臭哂
呢幾條真正人渣

用呢招fax
自己個女死咗,單嘢仲要咁鬼,你講嗰啲相比起嚟算係咩?呢單嘢恐怖在於唔單只校長、教畜、欺凌&旁觀個女仔嘅俾人欺凌同學(包埋佢地父母),甚至個女仔嘅父母都可能有問題
我只睇到一隻豬
“一派胡言,謊話連篇”
Ho ball
每次睇呢單新聞都好撚燥!
仆街學校為咗校譽連人命都唔理!
睇到啲教畜嘅回答虛偽到呢⋯⋯
佢哋一定有報應,若然未報,時辰未到!
最後希望小朋友RIP!

咁撚離奇,都無人理,藍可兒單野就咁高曝光率

係唔係香港地 香港人命賤d?
我反而覺得係辦學團體恐嚇受害人家長
上面有巴打post過量黃麻素可能係冰毒,我個人一路偏向係同欺凌學生有關,學校應該係恐嚇家長如果爆咗出嚟,就會抺黑死者吸毒

利申:從無聽過學校會有注射用針筒急救
push
Dllm推
唔覺唔覺,原來已經四年,睇返相關資料,都仍然係好嬲

當年基真小學嘅教職員,尤其係果件聖約翰救傷隊總監,唔知近況如何呢?

https://youtu.be/5ENe22mVyXQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞