基真女生墮斃 官斥4教師大話交律政司跟進

346 回覆
1231 Like 6 Dislike
2015年既新聞,咁而家佢地比人拉左未?
做得副校一定係學校教會成員,不過可能為份工先受洗,大撚把呢d人
將四個八婆剝光送去印度貧民窟應該就係最好嘅刑罰
因為呢間小學嘅小息係每個25分鐘,無分精英班,同唔係講明唔係操校,好多家長以為仔女入到呢間就有個快樂童年,點知竟然會咁得人驚
宜啲嘢唔好話係老師,連人都唔算
根本大部分教書佬都係垃圾
身邊好多做教師的,本身都無諗過想做呢行,
好多都係讀唔成書/搵唔到好工先走去做教書,
其中兩個仲係到做緊,你吹啊?
http://www.keichun.edu.hk/index.php?s=1_15&p=4
良心好官
https://www.crotc.org.hk/doc/newspaper_sup_2017.pdf

2017 年 石玲 條撚樣重係做緊副校長

美孚中華基督教會基真小學 真係on9家長先會比仔女去讀,
姓石 高 顧 三個都有教過我
屌你老母姓石個個上上下堂 自己仆街屈尻我
話我kick尻佢之後要見家長
好在我老母冇信佢
十幾年啦 我記到家下都仲記得 真係童年陰影
母校,都被呢4條友教過
為左飯碗原來可以咁撚黑暗
死左人,緊係唔想上身,人既天性
法醫驗屍個陣,話個受害人頸上有3個針孔,但救護員同醫生都無用注射去幫受害人做急救;而受害人事前有飲過咳藥水,同死後驗出體內麻黃素超標10倍,即係當時係神智不清。
唔啱聽嘅說話你想唔想聽?
俾我係家長一定轉校 成間管理層都有鬼
似係謀殺喎
但正常又冇理由對小朋友做呢d事
人不為己 天誅地滅呀
正常既
平時連登仔乜鳩都話教畜 呢啲就真係教畜喇
落地獄啦
可能睇到啲唔應該睇既野
北京間幼兒院咪仲癲 痴起線上黎咩都有 其實好多學校根本係Stanford prison experiment嘅另一個版本
前者就應該係墮樓後,有人用注射方式幫佢急救,但唔係救護員同醫生。

而後者令人疑惑嘅地方係,一個神智不清而身高1.4米嘅10歲女仔,係點樣跨過1.3米嘅欄杆墮樓。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞