[遵理] Hong Sir 可能同其它YY Lam黨員一樣伏

496 回覆
445 Like 3 Dislike
話時話 當年補YY會送Hong Sir出嘅書仔
試過補Hong Sir試堂(免費個啲) 啲論點九唔撚搭八 落堂啲staff話即刻報有優惠我都不了
YY其實都係識講啲人生道理氹你 教書真係無咩料
OM我都補過 一堂教一個議題 好長氣 都係補過一堂就不了
利申通識5** 睇到上面解卷啲野真係得啖笑
話時話 當年補YY會送Hong Sir出嘅書仔
試過補Hong Sir試堂(免費個啲) 啲論點九唔撚搭八 落堂啲staff話即刻報有優惠我都不了
YY其實都係識講啲人生道理氹你 教書真係無咩料
OM我都補過 一堂教一個議題 好長氣 都係補過一堂就不了
利申通識5** 睇到上面解卷啲野真係得啖笑

Yy就收皮啦 一堂有十五分鐘吹水 十五分鐘講啊媽係女人 十五分鐘讀文 十五分鐘吹奏自己有幾勁幾好人 淨返十五分鐘都唔知有冇黎教書 補佢真係純粹想要佢啲配套
補細補習社好過 真係有heart又有用
補過Hong sir
真心覺得佢有料又用心教
利申補完由4升到5**
唔理佢咩黨 有料就得啦
有料就唔會得4啦
我都跟過,係個有料嘅人渣
垃圾遵理打手已進場負皮
睇左第一句已經唔想睇你段野
你真心膠?
訓教啦,你聽日仲要翻學
跟過晒hong sir om
OM真係學到嘢 可惜自己衰鹹濕
Hong sir果d乜鳩都一大段 冇skills可言
點解關助手LUCK 事 ?
但你點解都係2左
有鬼用咩,你都係唔適合讀英文ga啦,不過垃圾教育標準要你英文達標姐
Cliff:鬼叫你地班on9仔唔補我咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞