[遵理] Hong Sir 可能同其它YY Lam黨員一樣伏

496 回覆
445 Like 3 Dislike
好撚噁心
Oscar Ma ?
咁快想洗底
想知遵理edward fung係唔係仲係冇咩人補
真心覺得佢算係清泉 記得4,5年前retake嗰年英文補佢2升4
留意用詞,字眼
始終人地man power咁多 你就得自己一個 佢地有心要捉你行文用字有冇對佢地造成失實指控好易
一唔小心卷入啲有法律爭議位就麻煩 淨係拖字決都對你好大影響
總之就小心為上啦
依加仲有人去補習社架?
題外話 見上面有人話star lam有料

之前英文補過pchan同star lam 前者係咁塞啲好難既字比你 其實最後都唔係幾用得著 但star lam真係好撚柒正 教技巧同思維邏輯 係我補左3年高中補過咁多個補習老師入面唯一覺得有用幫到我dse (嗰陣年少無知係遵理fans )
以上所有真心話打手死全家 啲筆記我留到大學有時都會睇翻 完全唔明點解佢under Kenneth Lau team 又好似無乜學生補佢覺得好可惜先咁講

Btw補過叫雞sir 上live每日loop住天地有正氣係個腦到 真人幾nice對學生都好有心 但講技巧有啲大包圍上完都唔知學左咩咁
發夢聽講雞蟲好肯比錢同資源請人幫佢準備教材
所以好多老師都好憎佢做壞規矩
夢入面聽過會計同雞蟲嘈請人唔可以出咁多人工,老師都無咁高人工
起初基梁同哥基馬都係跟佢搵食
後尾兩個一齊反左佢,自立門戶
哥基馬仲要收住雞蟲人工上高登攞雞蟲d資料去義教吸學
後尾比雞蟲知道左,搵律師告佢,係26樓嘈得好精彩
相反肥佬就只係比幾十蚊個鐘請學生做
到雞蟲無做,佢果d資源就比人共享左
留名
Cliff Yeung好心無好報
咁你英文都真係幾廢 攪咁多野都係20
都係lv2
當CY有撈過HKEAA的考評主任和有份設計通識科既時候,遵理就低調宣傳
相反肥康經濟系畢業教西史,冇料教通識既時候,遵理就捧紅佢

CY真係好心冇好報,當CY以私人名義登報罵爆考評局的出卷方式時,肥康繼續掠水。

利申:兩者都冇補過,絕非打手,打手死全家。之前有睇過CY罵考評局的報道
得4真唔真
我條女通識垃圾補左一年om都有4
大學都就grad
補習界仲係廢柴當道
屌!俾負皮個個咩料?我地講事實就負皮。搞錯呀
有冇人知oscar ma 教通識嘅ig
有無當年天水圍同康蛇一齊應考嘅師兄弟出嚟揮個手呀
Om爆食女單野之前上左佢一堂free lesson
覺得佢教得幾好所以就算後尾知佢食學生都照報左佢啲網上課程
其實考dse都係為自己拎到好成績 所以理得佢食仔定食女 都唔關我事 補得好咪得
Om爆食女單野之前上左佢一堂free lesson
覺得佢教得幾好所以就算後尾知佢食學生都照報左佢啲網上課程
其實考dse都係為自己拎到好成績 所以理得佢食仔定食女 都唔關我事 補得好咪得
就算個人教得幾好 品格都係最重要
無論做學校教師定補習老師都好

做學校老師品格應該重要啲 我淨係睇片學野又唔洗同om相處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞