[遵理] Hong Sir 可能同其它YY Lam黨員一樣伏

496 回覆
445 Like 3 Dislike
KW堅勁
一直打住奪A最高求敗紀錄
講多啲

利申:前某分校part time
有補過Hong Sir 跟咗6堂Intentive
佢係有心教嘅 不過我認同notes真係太多無謂野 而且同一篇野係同一份野都可以重複幾次 極大量copy and paste

不過點都好 總好過果時英皇Oscar Chan
啲野背完都完全冇用咁款
Shinno
利申係佢未入英皇既學生 5*
但係依家入左去裙埋班mk仔
唔知多左學生仲有冇好似以前改咁多野
好心啲補習佬就咪撚用個送字黎吸引學生,送天書,送mock卷,送解卷。屌你個course 6百幾蚊呢啲野唔係應該包哂架咩。家下講到啲mock卷,書仔本身係唔包,宜家係大發慈悲送比你
遵理有邊個唔伏 除左懸崖
好啲咪台灣達人
Mic G
gd,可惜中英文D補習老師大部分都好垃圾
mk仔
條友自己本身都迷韓
Econ Cliff 一定係最好
我係曾經比 YY 水左去補條柒頭hahaha 既受害者

最後三個月追到我 pk
好采型佬救我一命

Mic G 聽人講唔錯,會用輕鬆笑話教 econ
不過我冇補過

Econ Cliff
BAFS Ling Leung

呢個組合係五星王道
其他呢
陰謀論

將所有線連埋一齊
OM蝦條事件,其實會唔會係YY派信徒去引佢上當,然後迫佢走咁hong sir 就可以坐穩LS首席?

無內情既話
OM口氣應該唔會咁硬
同埋佢條女都唔會同佢結婚
但佢食蝦條係千真萬確冇得抵賴喎
咪話引佢上當 儲夠證據就爆佢大鑊

唔知有無得追返啲證據
YY咁好牙力可以推個處女比個獸師食
咁不如轉行做馬夫 ...
Ling leung 你都講得出 真係人唔笑狗都吠
係都sharon啦 邊到佢
你又知YY無咁好牙力

係人都知燈塔信徒有幾癲
團結業界正撚樣
小總結,補通識好多都人格有點問題
141,久賭數既Keith
呃蝦條既OM

康sir就好人賣點冇咩醜聞咪上位
雖然都有都市傳說話佢準老婆係佢學生
但至少冇趙完鬆
未補過 sharon 唔知佢好唔好
不過我當初係睇住古代d單張,憑感覺揀左 ling leung

不過 Ling Leung真係有心教
起碼補完,我3底上5*
Concept清左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞