[遵理] Hong Sir 可能同其它YY Lam黨員一樣伏

496 回覆
445 Like 3 Dislike
蜀中無大將
發夢聽過雞sir 搵人呻哥基馬收佢人工,但自己反骨拎左佢筆記上高登扮大仁大義吸學生,又唔比佢告又唔比佢追究

周身債我就唔知了、已經無做

夢入面都聽過好幾次學生打上黎投訴哥基馬上堂話比雞蟲逼害,扮可憐叫人唔好補雞蟲補佢

其實咁多人中,雞蟲算唔差,平時都叫好禮貌, 開工利是現兜兜仲大封過六月,點解咁強調現兜兜呢 因為真係有撚樣派公司現金卷
你睇下佢條女咩年幾啦,唔搵Om埋單
唔通搵連登仔埋單咩

koopa?
Louise Page 係燈塔少數高質之一 除咗個樣
肯背sentence structure 就無敵

佢之前夜晚凌晨開post 鬧燈塔 好屈機 好夠薑 果係女權主義L
有冇個post個link?想睇下。當接近個個老師都附和六月娘和yy,竟然都會有老師講下人話

CW還是dr Kelvin lau
睇唔出呢兩個邊到高智力
cw 歌頌共黨
上過jy一期
太垃圾上淨一堂
冇啊 第二朝起身就冇咗 係story嚟
仲記得佢話 睇下呢啲stories 幾時會delete
超串 超夠薑
之前遵理開大會 個個老師喺曬到 得佢一個唔在場
擺明唔妥佢哋 串到痴線

我估應該係佢啲學生好多 同行唔知邊啲搞佢
佢嗰陣有暗透係燈塔自己人搞佢
仲話唔開心都唔夠膽話比屋企人聽 好慘

Btw做補習做到佢成日出席d fashion brands 既function
又同班城中有啲名氣既Gals WAGS 一齊gathering 都真係好勁

利申:前pager
康 sir 呢兩日勁紅 大L把醜聞 dse 拎4 食過學生妹 中伏神技 再加抄襲

唔知仲有冇巴打爆多啲佢嘅料? 等大家花生下
去炮台山問下雞sir
再唔係入將軍澳問下哥基馬
佢兩個應該都多野爆
雞 sir 係炮台山做補習?
當年哥基讀Master個筆錢都係雞Sir畀錢佢讀(然後哥基讀讀下無讀)
而且個仆街當年只不過係一個普通遵理日校老師
雞Sir好心畀佢做助教Sit下堂,點知就搞到大頭佛要雞Sir幫佢拆(屌9分校職員而且好撚無禮貌,然後分校嗰邊報返上總部),
到最後佢反9雞Sir骨,仲偷走埋雞Sir啲Notes同收埋雞Sir學生啲功課唔畀返人,
當年講緊係2012年嘅事,即係雞Sir啱啱做起無耐

利申:前遵理員工
爭人周身債係真的(聽聞欠債500萬左右),人都破埋產
聽分校同事講有收數佬追數追到上分校,
然後傳到上總部,六月就落柯打炒佢魷魚,
佢班助教全部無得留低。

利申:前遵理員工
kelvin lau咁廢點會係
應該係koppa
無返咁上下邏輯能力cliff唔會理佢
佢唔埋巨人堆就知巨人成班朋黨智力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞