[遵理] Hong Sir 可能同其它YY Lam黨員一樣伏

496 回覆
445 Like 3 Dislike
樓主講唔講下keith仔呃鳩om做助教單野
個垃圾page 唔可信 背後又係某大型補習社操控
嶺大仔扮中大
om未出名前補過幾堂 感覺係有料教嘅
當年俾個frd水左去補Kenneth Lam一期
屌你d內容廢撚到又悶,我上堂果陣訓到on9
本野成本彩色有乜撚用,佢整到有空位就加張圖,根本就無位俾人寫野
彩色睇到眼花,佢話係落重本方便大家,我就覺得冇撚用。因為真係彩色多鳩餘
理撚得佢 比利=垃圾抄人notes狗
billy=垃圾=kenneth,但kenneth比較有品
冇星味捧唔起
不過學生人數少都有好處 可以比佢改多d作文
通識真係補oscar ma最女木 話之佢有無屌過閪,教中文果個都屌唔少啦
燈塔好多on9野
個人覺得燈塔日校有某d老師仲教得好過佢教補習個批
教補習既被捧紅左之後係搵得好撚多
而日校老師既人工係好低 因為私校老師既糧係唔跟出面津貼學校個種計法 份工仲要唔太穩定
利申 前燈塔日校生,有用日校生優惠補過習
遵理,不過啲course英皇都有得上
利申 播片人
有冇人知starr lam去左邊
當年上過佢one day course 佢啲野幾有用
不過冇補英文
遵理上市成功未
利申 坐左廿年 岩岩放番出黎
原本ibanker黎
Kenneth
夠膽死話自己教grammar全港補習老師無人能及,我心諗Edward Fung教grammar都好過你
留名跟進
想班補習佬收皮好耐
LS 補習佬都有打手,根本LS 個分係 Random Gen 出嚟啦
利申5**
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞