[遵理] Hong Sir 可能同其它YY Lam黨員一樣伏

496 回覆
445 Like 3 Dislike
LM睇爆料
燈塔真係花生工廠 小二
Hong Sir 唔係只係識負皮, 咁清泉, 呈清下啦
六月何在
上年考通識前,問補康sir既朋友借佢啲七色天書睇,發現啲技巧詞彙不但難,難用,而且有啲中學生都未學既專業詞語出現,就發覺冇咩用。點知一做份卷時,心裏仲覺得大伏。最後都係靠自己
嗰陣考dse跟過Costa
佢啲咩機械人大法都唔知up乜鳩
補佢惟一有用嘅地方就係拎本雞精
十足十現代個titus
我日校太廢 有補過hong sir,我個人黎講覺得佢真係幫到我,2底最後5 不過準確咁講唔係佢嘅教法或者咩技巧幫到我,而係一大堆筆記俾我接觸多咗慢慢識點寫。
留名睇花生
補過比利kenneth肥辛同pchan
比利同肥辛>pchan>>kenneth
公道講句, 比利講好多野都好中point, 好適合考試, 但好寸嘴
肥辛份人最好, 清泉中清泉, 句構清得好好 但耐唔耐教既野偏淺同拖堂拖到癲 pchan教英文係好既, 但d野重覆同一味抄 高form補唔太大幫助 要補就低form補啦
kenneth就不值一提 除左派埋堆唔等駛練習冇咩可取
筆記勁撚多印左完全唔講 重點唔知係邊搵
利申 5** 比利, 肥辛打手死全家
算鬼數啦康sir 個陣中六補佢啲精讀班 又多又唔聚焦 咁撚多野我淨係讀你一科咩大佬 諗番起都覺晒錢
佢上堂自爆過大yy 1 年
今年應該31/32
Hong sir同班學生講話整唔同色筆記內頁係為左方便學生
但學校老師同馬神都話佢自己唔想俾人影印
心諗你本本野咁大本撚有人影咩
每堂一派,望到份野都冇心機做。心諗有咁多野搞,又要温書又要做學校功課,鬼得閒做,仲要擺al和ue時期既去做,真係
仲有成日用上堂啲時間介紹佢其他plan
又會暗串遵理隻羊
心諗你慳返啲時間教書好過
一個技巧好唔好用有唔有用唔係應該係睇大部分學生考完點講咩
身邊個個fds都考完話拆唔到字 收完卷已經有人係試場討論tim啦
要自己拍條片好此地無銀
馬神 lm
其實我都覺得有問題 係遵理通識界 點解個個彈起都有醜聞 唯獨Hong Sir 冇?
Keith Yeung 彈起 但係收左皮 懷疑係Oscar Ma 搞佢 因為以前做佢助教 但係Keith Yeung 冷凍佢 唔俾佢上位 事後Oscar Ma 都證實佢係141 以前嘅助教
但係點解OM 同Guy Leung 一彈起就收皮 甚至隔離補習社 LTY 同Dr Costa 都比人話麻麻地
唯獨Hong Sir 一啲醜聞都冇 仲要冇負皮 佢係咪真係咁清泉? 我就真係唔知啦 我發夢諗返嚟嘅啫
牙膏式爆法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞