【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXIII

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
我成十日八日無睇過呢度
一次過追返見到尋仇呢下忍唔住笑左出聲
搞緊咩啊呢排
屌你老母 Gay到
好想睇丙朗同美欺翻雲覆雨
睇波唔得閒理呢度
大家根本就意猶未盡

1. 甲同乙係同事,甲有嘢唔識做,搵乙幫手,幫幫下就開波
2. 甲唔舒服,搵醫生乙睇症做checking,睇睇下就開波
3. 甲同乙玩摔跤,愈玩愈激烈,最後開波
4. 甲同乙係仇家,有次甲搞到乙冇咗份工,乙搵甲尋仇,搵搵下有啲身體碰撞,繼而開波
5. 甲出入境,俾海關乙check到行李有古怪嘢,甲被捉入房盤問搜身,然後開波
6. 甲同乙係好多年嘅好朋友(甲係直,乙暗戀甲多年),甲喺結婚之前嗰晚搵乙吹水,乙忍唔住向甲表白,之後開波
7. 甲屋企壞電器,叫師傅乙上嚟整,整到身水身汗要除衫,跟住開波
8. 甲同乙傾生意,乙向甲表示如果想份約簽得成,就要做啲嘢
9. 甲個家姐帶條仔乙番屋企,甲趁家姐行開咗就同乙開波
10. 甲個離咗婚嘅老母帶條仔(繼父)乙番屋企,甲趁老母行開咗就同乙開波
11. 甲全身酸痛,搵師傅乙按摩,乙由肩頸開始按起,愈按愈低,最後開波
12. 甲叫外賣,乙送外賣上嚟,甲話有份腸漏咗冇送上嚟,乙話:「我有。」
13. 某足球隊輸咗一場好重要嘅比賽,失意嘅球員甲乙丙丁喺更衣室向領導不善嘅教練戍洩憤
14. 甲就嚟結婚,搵裁縫乙度身訂造禮服,度度下就嚟料
15. 甲同佢條女好等錢洗,有日條女幫佢接咗份job,係同個有錢佬過一晚夜有100萬
16. 甲乙丙丁玩啤牌,甲賭輸哂啲籌碼之後就開始賭埋自己啲衫褲鞋襪,大家賭到性起就開波
有冇12嘅seed?
創作力量同幻想
牧師林男神似乎有轉gay跡象
首歌係咪Radiohead嘅Creep
失戀衝擊太大
講真
我睇過其中一條印象最深刻嘅片係個男主角個樣超似國際牌(Boxer時期)嘅Matt BB
或者真係佢嚟, 嗰陣未紅要搵外快
乜你咁唔小心呀
禮拜六去大阪 好驚
最尾成村人一齊嘩 笑到我
兩個男人去七日旅行訓雙人床係咪一定會扑野?

https://lihkg.com/thread/685754/page/1

呢啲po好好睇 好寫實
點解會冇窗簾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞