【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXIII

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
件衫好似用啲衣紙做咁 大吉利是
碟已訂
希望趕得切寄嚟做生日禮物
Julia Dream
Dreamy Spring

#korea #psychedelic #dreamy
佢個"相似藝人list"係按照follow左佢嘅會員有冇咁啱同樣地follow其他音樂人。
但Pakk得4個followers所以唔可以作準
貼力架張相比國際牌睇下
好欣賞你咁坦白
年齡大左 已經download都費事 直接上網睇
而家興咩女優都唔知
點會有
一係俾張上年既彩色毛毛look你地J住先囉
我麻麻地呢type
Gaika
Moses Sumney
MC Ride
正啲
我睇嚟睇去都係嗰幾個男優
睇住佢地啲身型成個transformer咁變嚟變去
do i feel love or just possession?

https://www.youtube.com/watch?v=g_k_FKrGIr4
https://envy.bandcamp.com/album/atheist-s-cornea
https://open.spotify.com/album/7fVaozTYJdkFkRuKwdFBbA?si=QA4Sdb4ES46L3EDbgXp-Tg

envy - Atheistʼs Cornea

睇完After Hours, envy個好正, 好激動嗰一下
已經好耐冇試過會企到咁前去睇show, 轉場都唔走唔去廁所坐喺到等下一隊
睇五個鐘好攰但完全唔似過咗五個鐘
最興果啲女優都唔好睇

自膠
Fantano俾咗個10/10佢
孔雀眼個結他手個LOOK完全係呢到某個有棍絲打既打扮
圖?
10/10 又誇張左,但係真係有d驚喜,kanye自mbdtf之後都回回地塘(特別係yeezus垃圾到 )今年有份寫個幾隻碟(特別係pusha t 同呢隻)又恢復返水準,仲有kid cudi,對上一次聽已經係speedin bullet 2 heaven個d垃圾,估唔到拍埋kanye又幾好
我反而幾鍾意Yeezus
最近真係好鬼死懶 ye同呢隻Kids See Ghosts雖然短短哋 廿零分鐘嘅碟其實好啱我口味 但我都未聽
Yeezus 有幾首係幾好嘅,但係其他force得太盡,搞到好多都怪怪地,反而呢隻balance得幾好,pop得黎又有少少experimental嘅野

佢 ??
又幾似
巴打識波
我自己睇av心態都幾Indie
中意果d冇個係大名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞