【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXIII

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
呢隊野真係好紅,本身唔知咩黎,點知之前去旅行個鬼佬介紹我識

幾時有madvillain2
計pop嘅話依家啲鬼佬pop真係隨時唔夠kpop嚟
雖然個人唔好kpop但我起碼知佢地sell緊乜

Clairo - diary 001

Electro-pop, Indie Pop, EP

https://itunes.apple.com/hk/album/diary-001-ep/1383534792?l=en

幾鐘意佢把聲
話説呢隊野有個 member 聽 sigur ros, 所以有時你去睇 sigur ros d mv 你會見到呢隊野嘅妹妹仔召隻同伴
罕有聼電音既人,看見很感動><
add my tg: electromattic
唔錯唔錯,有興趣不如交流下?
tg:electromattic
超喜歡Some Kind of Game,得閑交流下
tg: electromattic
唔明你up乜
邊個mv

冇睇過其他 但剩係拎呢套黎講
洪常秀是一個pretentious婊

金珉禧真係好靚
攞銀熊影后都.... 仲叫做有得拗

但如果呢套野攞金熊的話真係要仆街死

(咁岩睇左呢套唔係特登講韓國野sosad)
寫錯字

用圖解釋好D

哦 咁Sigur Ros好Worldwide既
有咩人聽同咩人岩聽都唔係咩奇怪事
其實係度傾咪得,做乜又無啦啦one on one tg傾
唔知喇,我呻下啫,bts班妹妹仔真係好煩,任何 comment section 都見到佢地, billboard, rolling stone又見到佢地silicon valley個 show同 pitchfork又見到佢,連 babymetal 個 forum 都有人去踩場,同班白鬼 metalhead 傳教 學 d 鬼佬話, there is simply no escaping them.
我想用我個假tg account lizahotcoffee同佢瘋狂交流阿蛆音樂心得
Apple id 點轉地區
咁多年都係香港
kpop好多花臣野
近期仲有單女團LOONA feat Grimes
無問題啊~其實我係想搞個地下電音group (non-EDM)
喺度貼同講啦 我哋都成日推電子嘢
利申 都好少開tg 雖然都有入咗幾個高質嘅谷 但久而久之就太多吹水嘢 少咗討論
咁我出來9up 下Foucault Derrida應該都呃到好多人
我睇左成個sem都唔知佢up乜
殺人狂老喬
明明rip碟時咩事都冇
一被同步上iCloud match左佢本身個資料庫即出事
個譯名肯定係id地區既問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞