Ya who who Martha! (130)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
其實一日唔出zack cut佢地都可以拎一套唔存在嘅版本打j
衰就肥登
好就zack

明明由zack拍到尾的bvs仲衰過avg 2
black widow好似已經傾成左?
開場batman個段同everybody know個開場都係肥登整
Hawkeye表示:
Budapest
連英倫post 都見到人用個N字
大家去歌頌下SS啦
Star Trek咁垃圾真係抵輸
英國都好似唔係話好少黑人
啲撚樣有幾個錢去留學就咁撚自大
出面啲傻西入影視台真係托
SS拎Oscars又合理
TDK拎Oscars又唔知
Chris Evans演技唔差又唔知
肥馬丁: 我欣賞IW
其實1978年超人都拎過啦
仲有89年batman
舊spiderman 2
呢啲拎都叫值
但ss真係好嘔心
呢個真係唔知發生咩事
我覺得ss d設計好普通
可能我係睇開concept art同production design嗰堆野多
唔熟makeup應該用咩準則
但技術上star trek應該贏
有套syfy真人show叫face off
我睇左七季定唔知八季
覺得ss果啲係普通質素
除左女主角叫岩個角色
其他都好普通
完全比唔上star trek
Mcu主配角群入面唔覺邊個演技特別差
唔理啦佢地就算唔拍mcu我都勁有興趣睇有佢地份嘅戲
ce今年都好似有戲上仲要長髮look
題外話dc 英雄真係做唔到個個演員真係個個角色的感覺

一講ironman就第一時間諗到RDJ
宜家就算係ww你都唔會話好有多烈象係gal
可以同RDJ比要數返以前舊超人

過左咁多年但d人都係記得你以前個d, 華納真係
係Harley quinn個造型嗰年紅囉條條女都扮佢
就算係雷神都係因為佢身邊個d太勁如澳丁,所以顯得較弱

Chris Evans明明本身性格同隊長係天與地都做得入型入格點會差
唔好戲點說服你佢係英雄
詳見
邊個cos佢邊個係臭雞
https://www.facebook.com/AgentsofShield/videos/1808065725924934/
Agents, suit up for Season 6! Marvel's #AgentsofSHIELD will return!

今季一集都未睇
[url]想問thanos打完im佢地之後佢地有咩做? https://lihkg.com/thread/662903/page/9?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/url]
個米水比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞