Ya who who Martha! (130)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
二刷完
Red skull真係妅似darth maul
A British star reveals hopes that Captain Britain might take his place in the MCU as Kevin Feige admits it has already been discussed.
恭喜馬壯巴
其實我買左戒指ja
恭喜定
用三萬蚊入伍

琴日reddit有人話佢而家應該好開心 Thanos幫佢殺咗一半
《#复仇者联盟3:无限战争#》内地票房破6亿!谢谢大家的喜爱与支持![心]
一日六億
見到微博有迷妹癲左
係咁話iw垃圾
接受唔到啲人亂死
打左好長篇野
咁全球上到2b啦 不過衝過阿凡達就難啲
咁又難怪佢哋 我都估唔到loki開場就死
但話係垃圾就過分左啦
阿凡達上畫嗰時啲人講過
套片係睇畫面 如果唔睇imax可以慳返
個個明知imax好貴又難買飛都慢慢等靚位
所以佢先上映到咁長時間
一早估到好大機會死
係無諗過快得咁交關
其實好唔好睇
果陣唔入戲院睇戲
之後套戲太長都唔想開黎睇
I assure you brother...
後面個個化哂灰
無人記得佢同Heimall死左
就算大陸票房係AOU x2 都上唔到2B
咁難
視覺效果係好正
真係最3d嘅戲 好幾幕真係身歷其境
睇得唔多3d 印象中都未睇過有其他戲比得上
而且動畫融合真人做得好靚
以前好似未試過一套片入面有咁多
劇情嗰啲就好大路
但配合畫面個人覺得幾有探索文明feel 同吸引到你繼續睇落去

續集真係唔知佢可以講乜
恭喜hydra巴
今次就豁免你唔洗睇brutasha啦
唔係馬後炮
但認真一早估到loki會開頭死
- russo之前放哂風話iw頭5分鐘好devastating
- 已知iw緊接住智3片尾
- 睇完智3知道loki攞左tesseract
幾條clue加埋佢想唔死都幾難
頭五分鐘 見到hulk出黎都知thanos會途手打贏
不過本身loki會係(扮)25到起碼套戲一半
多謝
老迪居然請佢宣傳
Wakanda smoke herb everyway

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155934565489807&id=11455644806
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞