Ya who who Martha! (130)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
希望啦 真係好鍾意gotg
有樣野諗唔透,好多人嫌ca係av3冇表現,我覺得最終戰既影響太大,get this man a shield點知只係兩塊普通盾,根本侮辱wakanda+shuri+cap
以shuri既能力應該整到盾牌發衝擊波+飛盾收盾

可能驚整到太勁會有人問點解唔量產比其他人用

如果tony一早認低威送專武可能唔洗咁
笑左,入去狙擊150個post望望
變左吹水post
唔係點推
你班友搞到人敗走手機台
而家傳到 avg4 柒銀都會翻生
定係time travel返2015咋
呢個機會大啲
This week we had another source strongly hint that Flashpoint is dead. Game Night directors John Francis Daley and Jonathan Goldstein, who officially joined the movie in March, will likely turn it back into a solo Flash movie.

我都話Flashpoint會收皮
DC post日日都係報bad news好能橙
唔好再bin 怕果邊巴打頂唔住
我反而覺得係bp唔知ca會去wakanda 所以一時之間整唔到靚裝比佢用 雙手盾個樣似係bp裝備黎 所以佢都係比ca用住先 下集有哂準備 應該用番舊盾啦
見到條巫乜9吠左幾聲,條氣唔順
唔好咁揚 人地有“朋友”mon住嫁
巫狗話呢邊d人睇戲睇上腦
冇計啦一年三套,咁唔滿意咪同你個”朋友”絕交囉,無謂害到”朋友”要鬼鼠mon post啦
咁多不滿就一世留係Martha個西窿入面

出現了 點加你好呀?連登唔識pm
我睇reddit個speculation thread都見到
話傳見到aaron喺片場出現但無圖
仲有個係aou thor嘅vision出現嘅聖殿
片場有rocket有thor
好似有valkyrie
有人估話落陰間救loki
套戲應該真係會3個鐘 咁多野要交代番既話
要交代咁多野,有無時間全部聚埋一齊,聽到隊長叫一聲 Avengers Assemble 架
應該avg4開頭就會聚埋一齊先 3巨頭一定會見面再搵方法發展之後既事

屌仲有成年先上等得好辛苦
其實我都想呀銀返嚟 佢同鷹眼果種關係好正
AOU睇返deleted scenes真係剪咗好多佢啲情節
帽事既
有Deadpool 2, Ant-Man and the Wasp, Captain Marvel幫你捱過呢段漫長嘅日子
原來Ant-Man and the Wasp都係一個月後咋
Venom

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞