Ya who who Martha! (130)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
24歲A1係慘嘅...
繼續吹
child 登未到30歲已叫老
好多人話我識轉彎
希望大家體諒 比多D關心
老過廿五對我黎講係老
鍾意嫩口野
利申 男友後生過我少少
岩哂化灰巴喎
係咪成條蛇仔咁
真化灰
系牙 快d pm我
好想睇你自拍
得撚閒扮佢咩on9 都係個句 一開始有誤會 講番句話改過名我都冇咩所謂 但而家條傻鳩成個怨婦咁日日係到狙擊真心on9 30歲人成個小學雞咁又碎 碎你老母咩
係扮佢我改名叫奇異博土啦 被迫害妄想?以為自己好撚出名要扮你博上位?訓啦柒頭
唔識pm呀 你教我點pm先啦
認真,不如和好啦
一人讓一步
如果化灰巴改名
唔知連登冇得好似高登咁冇pm功能

但你係on9就係事實 搞到成日罵戰都係因為你條on9一開頭就起哂鋼咁撚樣

講句有人會認錯 轉下名好似要你食屎咁撚樣 30歲人都仲咁on9 講句野又唔肯 又日日玩狙擊

死撚左佢啦
咪同你講過舊登有傻鳩扮過我地囉
黎到連登仲慘呀 一瞓醒就比朋友問有咩感情問題
同意...呢D野拗唔完

一日唔改名一日都會嘈
其實我改名冇所謂 但唔該你叫佢say番句sorry 講聲改一改名 會有人認錯 唔好再好似怨婦咁狙擊人 我即改 而家唔係叫佢奶鞋底 如果咁都讓唔到步既我冇野好講 一開頭又係佢開鳩我波先 仲好意思起人底話我比人帽 我帽你老母咩傻鳩 我拉我條女睇avg3 imax佢話唔想我哂錢睇咋on9 仲自以為事咁 真係陰公 30歲人 以為要扮佢上位 再以為人比人派帽 被迫害妄想咁撚樣
但我30歲冇感情問題
有傻鳩扮你地就等於我又會扮你既?好明顯你未撚訓醒啦 你繼續訓啦柒頭
http://www.boxofficemojo.com/news/?id=4398&p=.htm

'Infinity War' Tops $1 Billion Internationally, Becoming 5th Largest Global Release of All-Time

Disney and Marvel's Avengers: Infinity War had a wonderful Mother's Day weekend. The superhero feature topped the domestic box office for the third weekend in a row, delivered the second largest opening in China ever*, became the eighth largest domestic release of all-time, fifth largest global release and became the first superhero film to ever top $1 billion internationally.

因為你根本冇感情 你咁on9都有女真係鄧你條女可憐
sor你老帽
咁癲

loki有咩要做需要係陰間逗佢上來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞