Ya who who Martha! (130)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
Domestic唔爭氣
明明international幾靚
其實你咁執著我係咪比人帽 你屋企人係咪比人帽過所以咁撚大打擊呢

如果係咁我體諒你 30歲人都咁on9唔多唔少都係有陰影先咁
話時話支那opening第一係唔係吳京個套
係愛呀哈利
新開ac 唔知有人叫奇異博士 我諗住劇透所以加2兩個係後面 跟住佢以為我扮佢 跟住就日撚日成個怨婦咁狙擊我
其實我覺得唔一定係有心扮
角色名呢d好common
我之前想轉bucky嗰d都比人用哂
你話改奇異博土就話玩野姐
不如唔好拗啦

呢份野比100分啦
比你講一講我睇返domestic....都唔叫差既排緊第8

過左TDK少少
駁唔到,我地都好愛loki bb
根本佢自己被迫害妄想先就以為人地扮佢 我係鐘意奇異博士先會用呢個 撚知之前有人用

波台有個美斯巴中左條6x1波飛 大把人當佢神咁拜 改個同佢差唔多既名啦 唔通又扮佢咩屌

根本成件事好小事 講句就解決到 係要玩狙擊咁on9
點on9都唔會好似你咁上連登交配台搵人傾啦 係咪呀
我個人好純情,淨係想開心傾marvel咋,撞名咪用先嗰個用囉
主要係你係交配台開post招西屌佢先咁憎
我成日ff loki句野咩sun will shine on us again似伏線
但loki又似唔會再復活
我型住係好淒美咁上返陽間一陣見多次面再消失
Loki iw開頭死得咁急唔夠epic
不如我講下咩事先啦 話說現實有幾個朋友問我做咩開膠po 點知唔係我黎 係個24碎有感情問題既化灰巴 我追擊左佢一下 佢就屌我做咩唔pm佢 叫佢改名啦 仲叫人block柒我 仲入黎傾marvel
仲要屌我唔pm佢

仲要dlc好睇 我都驚比人認錯我係dc9
俾戇鳩仔扮慘過食屎[img]assets/faces/lihkg/dog1.gif[/img] [img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img]
得撚閒扮佢咩on9 都係個句 一開始有誤會 講番句話改過名我都冇咩所謂 但而家條傻鳩成個怨婦咁日日係到狙擊真心on9 30歲人成個小學雞咁又碎 碎你老母咩
主要係你係交配台開post招西屌佢先咁憎

咁就等於可以一開波就屌鳩我?話撚左唔係扮佢 仲要屌 又狙擊 邊個開戰先好明顯啦啦下話 都講好多次 你叫我改名我ok 但唔撚係一黎就開鳩我波先囉
一個用英文,一個用中文名咪算
我估到loki bb死硬
但估唔到係頭五分鐘既事

Ps喵嫂想搞les可以搵我
史傳奇(化灰)
英文好似有人用呀
loki短短既五分鐘已經係一個avengers

we have a hulk
loki短短既五分鐘已經係一個avengers

we have a hulk

光榮戰死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞