Ya who who Martha! (130)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
有幾on9?諗住問下人意見邊個岩邊個錯好幾出奇?

如果你地正正常常傾到計同你地講有咩所謂?

你睇下你樓下個d 3唔識7講埋on9野 唔通搵你地傾?不了
我都多次表明係你係交配台發膠po搞到我比人認錯先追擊你 係我開戰先咁又點呀?開得膠po就預左比人笑架啦 你睇下你而家幾嬲 咁我咪成功囉
係個名加(化灰)真係呢度特色黎架
狙擊人都係呢度特色黎架
唔撚鐘意你就走啦 傻鳩
我唔嬲囉sorry 有咩好嬲 難得有班on9係到打發下時間 仲比我知道原來一個30歲都仲可以on9成咁 狙擊人 被迫害妄想 自己屋企人笠帽跟住就以為人地都比人笠帽 笑鳩你都黎唔切啦傻鳩 含撚啦7頭 想人改番個名就唔撚係起哂鋼咁狙擊人啦 真係有心唔想比人誤會想快d搞清楚都唔會係咁撚樣啦
狗公就狗公啦

弱智唔好搞咁多野啦
本身我都係條傻鳩發膠po果日先追擊下 之後都冇啦(好似係)
點知條撚屌係要走入黎
你話係咪係
你繼續用啦 你唔好改呀
你睇下感情台d有邊個唔係寫埋有咩感情問題係post下面討論
係得d狗公先會一開波係唔係都叫人留tg
仲要講明絲打
你諗咩大家心照啦
我冇咩所謂 你咪慢慢周圍貼相
絲打都出哂黎恥笑
仲要聲稱有女朋友都叫人留tg 女朋友好慘
眼殘就驗眼啦傻鳩 巴絲都得呀 係咪谷精谷上眼?

用番你個句 弱智唔好搞咁多野啦
如果真係巴絲都得就唔洗特別寫啦
好難講呀 剩係呢個post都吊到咁多on9 有d野講清楚好d
咁多戇鳩就唔好入黎喇
唔送自己冷出去
要講清楚d唔直接打有咩問題出post
要人留tg?
等陣唔寫求其一個就比人屈係hehe/狗公就唔好啦 剩係開個名都比人屈戴帽又扮dc狗引抽咁款
仲要一開波就講明自己係處
又一個眼殘 邊個講過係處 過份解讀?
咁係因為有時如果多野講諗住錄音講唔洗打咁耐字姐
學你咁話啦:本身好聲好氣追擊下你就算 唔搞咁多野 你係要走入人地個小圈子度駁屌 而家比我睇到你係公海留言實貼出黎 有冇人理我唔重要
屌自膠 細圖個歲字縮埋一舊睇左做處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞