Ya who who Martha! (130)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
佢份人一向激動啲
平時佢就同我一齊屌狗既
怕俾狗扮一啲都唔出奇
重有佢唔信你都情有可原
平時啲狗好撚狡猾
你見過就知
PMED
呢度個個都身經百戰(包括內戰)
Wakanda之前都唔對外開放又有天然屏障
臨時臨急有個盾仔俾佢用算係咁

同埋地球線本身就垂死掙扎
太空一失守神佛都救唔返
俾咩盾仔佢都無用
本身場仗都俾唔到咩空間發揮
仲要Wakanda係bp主場
指揮都要對bp對分
可以擋到thanos已經好勁
下下話cap冇表現真係
三次imax
想MCU 快啲有F4

仲要dlc好睇 我都驚比人認錯我係dc9
俾戇鳩仔扮慘過食屎[img]assets/faces/lihkg/dog1.gif[/img] [img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img]
得撚閒扮佢咩on9 都係個句 一開始有誤會 講番句話改過名我都冇咩所謂 但而家條傻鳩成個怨婦咁日日係到狙擊真心on9 30歲人成個小學雞咁又碎 碎你老母咩
主要係你係交配台開post招西屌佢先咁憎

咁就等於可以一開波就屌鳩我?話撚左唔係扮佢 仲要屌 又狙擊 邊個開戰先好明顯啦啦下話 都講好多次 你叫我改名我ok 但唔撚係一黎就開鳩我波先囉
佢份人一向激動啲
平時佢就同我一齊屌狗既
怕俾狗扮一啲都唔出奇
重有佢唔信你都情有可原
平時啲狗好撚狡猾
你見過就知

我明 但我都多次表明唔係扮佢 我亦都直接block左佢廢時煩 明顯諗住正正常常傾下marvel算 都冇扮過佢出post吹奏dc踩marvel既野 咁仲嘈乜鳩姐 仲要玩狙擊 小唔小學雞d 仲要講到幾無辜咁話現實有幾個fd問佢做咩感情台開post 笑撚左 如果做得fd既 連上網user name都會睇得錯既 你確認真係fd? 得啖笑
agree

仲要dlc好睇 我都驚比人認錯我係dc9
俾戇鳩仔扮慘過食屎[img]assets/faces/lihkg/dog1.gif[/img] [img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img]
得撚閒扮佢咩on9 都係個句 一開始有誤會 講番句話改過名我都冇咩所謂 但而家條傻鳩成個怨婦咁日日係到狙擊真心on9 30歲人成個小學雞咁又碎 碎你老母咩
主要係你係交配台開post招西屌佢先咁憎

咁就等於可以一開波就屌鳩我?話撚左唔係扮佢 仲要屌 又狙擊 邊個開戰先好明顯啦啦下話 都講好多次 你叫我改名我ok 但唔撚係一黎就開鳩我波先囉
佢份人一向激動啲
平時佢就同我一齊屌狗既
怕俾狗扮一啲都唔出奇
重有佢唔信你都情有可原
平時啲狗好撚狡猾
你見過就知

我明 但我都多次表明唔係扮佢 我亦都直接block左佢廢時煩 明顯諗住正正常常傾下marvel算 都冇扮過佢出post吹奏dc踩marvel既野 咁仲嘈乜鳩姐 仲要玩狙擊 小唔小學雞d 仲要講到幾無辜咁話現實有幾個fd問佢做咩感情台開post 笑撚左 如果做得fd既 連上網user name都會睇得錯既 你確認真係fd? 得啖笑

都係個句 有咩誤會一開頭搞清楚傾清楚冇所謂 又唔係有心扮你引戰唔回你post 但你一黎就選擇起鋼屌鳩人明顯就冇諗住選擇和平既方法解決先
根本cw Tony 同 Cap都冇對錯
只不過係佢地既成長同經歷令佢地會有呢個選擇
想睇Johnny同Peter
你真係未見過150
佢就係最鍾意扮正常
之後就發作
重有我之前個名都叫瓦坎達皇后
而家加左(喪夫)咪又係我
佢啲朋友係合理懷疑喎
就算唔係朋友
呢個post咁多人改(XX)都係因為我帶起
如果其他人有追開一定會覺得加左(XX)都係同一個人
撞名唔係問題 我都見到有人同我撞名
但你本人開埋d on9 post
仲要去交配台
出面班友民智未開咁款
屌!

等緊你返黎架
btw 係咪要傾感情問題
禾可以同你傾架
pm me
交配台招西屌又真係7左D
弱智唔好搞咁多野啦
死厹
智妹
唔想煩直接呢度傾都得架 我地大把絲打比意見你
真係完全想像到班迷妹崩潰個樣
我都係藍絲黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞