新垣結衣 (6) 下次見面時 請再一次追求我

1001 回覆
150 Like 1 Dislike
星空巴
hkghonda@gmail.com
https://youtu.be/20iqB1khaQQ
睇到連前輩都整蠱果度真係feel到浸s味

其實結衣間事務所幕後大老闆來頭好勁
Burning 系係業界龍頭
周防郁雄係 Johnny 喜多川 嗰級
周防郁雄其中一個經營特色就係唔爛做
盡量避免旗下藝人過度曝光影響身價

ps: 所以能年無運行

結衣真係好正
雖然寧缺勿濫 不過都想見佢多啲

出咁少event 有效keep 住個靚樣

但連接戲都真係幾小心咁
d角色好似通常都係極度樂觀正面咁

其實結衣都做左好多唔同角色啦
學生妹
黑道千金
醫生
律師
記者+編導
主婦
私家偵探
狙擊手都做埋

好過一大班死做爛做都係做埋差唔多既野

但連接戲都真係幾小心咁

寧願佢唔好捱殘..
唔係點keep住十年不變

能年真係 睇吓大面架純同佢差勁多 不過佢自己走出去都預咗俾人封殺
好想同結衣bb拍拖
d7689andhisfamily@gmail.com
星空巴
唔熟日本娛樂圈
但日本最勁既經理人公司係咪J家

其實結衣間事務所幕後大老闆來頭好勁
Burning 系係業界龍頭
周防郁雄係 Johnny 喜多川 嗰級
周防郁雄其中一個經營特色就係唔爛做
盡量避免旗下藝人過度曝光影響身價

ps: 所以能年無運行

結衣真係好正
雖然寧缺勿濫 不過都想見佢多啲

但連接戲都真係幾小心咁

其實結衣都做左好多唔同角色啦
學生妹
黑道千金
醫生
律師
記者+編導
主婦
私家偵探
狙擊手都做埋

好過一大班死做爛做都係做埋差唔多既野

老師 老母
星空巴 我之前係高登pm左email俾你
lexxok@gmail.com
唔該晒
樹多巴係咪用飛翔對白
唔熟日本娛樂圈
但日本最勁既經理人公司係咪J家

吉本興業
Burning 系
J家
Amuse
研音

可能有漏,呢幾間算係日本藝能界巨頭
成個腦都係Gakki
test

2017新年快樂

秋季新劇: 《逃避雖可恥但有用》

[/center]

綜合下載(由星空下的緣份巴打提供) <要睇隔離登,呢到無加密

2017年 年曆

掛曆
結衣
https://www.facebook.com/JapanDrama/videos/1360919263975106/

巴打,入完去唔想睇呀

做乜貼條仆街
成個腦都係Gakki

不能自拔
越係唔想諗咁多 反而有反效果
https://www.facebook.com/JapanDrama/videos/1360919263975106/

巴打,入完去唔想睇呀

做乜貼條仆街

唔好迫我要買過個新mon啦

巴打,入完去唔想睇呀

做乜貼條仆街

唔好迫我要買過個新mon啦

好彩冇入去條link
花水木首歌聽下聽下都幾上腦
我想問向星空巴申請入教係咪留低Gmail就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞