新垣結衣 (6) 下次見面時 請再一次追求我

1001 回覆
150 Like 1 Dislike
覺得結衣同堺叔或者星野源好似襯啲
岡田

我覺得岡田好啲

星野源

不了

星野源雖然做戲毒
但真人好似係肉食男

agger
反差好撚大

所以咪話佢好戲
上網睇完D報紙講lespros
發覺呢間公司好似真係幾垃圾下

幾好呀,冇逼佢接埋D狗屎垃圾,結衣行精品制
而且佢有充份休息先有咁既壯態
你睇下其他女星好早就殘哂

睇緊code blue
戶田以前都好靚
而家已經唔掂
唔鍾意星野源,見到佢個得戚樣就反胃

始終佢係逃恥做得好好
我幾鍾意佢

係呀,呢一對真係好cute,睇到好開心

佢戴左眼鏡加上係逃恥係做得幾好
幾做到個真毒神態
但現實就不了
飛翔有小小悶
飛翔有小小悶

又係愈後愈好睇,我一開始都覺得悶
上網睇完D報紙講lespros
發覺呢間公司好似真係幾垃圾下

幾好呀,冇逼佢接埋D狗屎垃圾,結衣行精品制
而且佢有充份休息先有咁既壯態
你睇下其他女星好早就殘哂

諗起剛力彩芽
乜都接然後自己做爛自己身價
飛翔有小小悶

後面幾甜
飛翔有小小悶

我一開始已經覺得好正
點算
室長真係好風趣
飛翔有小小悶

後面幾甜

稻葉同空自一齊成長
好好睇
Wiki:岡田中學二年級時在原宿曾被經紀公司Stardust Promotion的星探挖掘,但當時熱衷於籃球而婉拒。上高中後,因為當時星探給的名片還留著,而且又是自己喜愛的女演員竹內結子的經紀公司,所以經姐姐的鼓勵到事務所面試,合格後確定加入演藝圈。

邊個先真

9upper
偽人信唔過
同運動員一齊好過

將生仲單純過你
Wiki:岡田中學二年級時在原宿曾被經紀公司Stardust Promotion的星探挖掘,但當時熱衷於籃球而婉拒。上高中後,因為當時星探給的名片還留著,而且又是自己喜愛的女演員竹內結子的經紀公司,所以經姐姐的鼓勵到事務所面試,合格後確定加入演藝圈。

邊個先真

9upper
偽人信唔過
同運動員一齊好過

將生仲單純過你

睇落係
飛翔有小小悶

後面幾甜

稻葉同空自一齊成長
好好睇

呢套劇情平穩發展 所以我都覺得幾悶下
係戲入面各人有各個唔同性格係令部劇多D野睇
特別係個室長
不過對於GAKKI就冇乜特別大凸出
對比今日子同逃恥真係進步好多
星野源邊度同結衣襯呀又矮過結衣 又樣衰
隻眼細到得返條線
基因咁差 點生仔
一定係岡田最襯
飛翔有小小悶

後面幾甜

稻葉同空自一齊成長
好好睇

特別係個室長

SMILE係第一套棄既劇 Code Blue係第2套

後面幾甜

稻葉同空自一齊成長
好好睇

特別係個室長

之前睇左空飛

啱啱睇埋有綾野剛做同性戀既怒

完全接受唔到係同一個人黎

星野源雖然做戲毒
但真人好似係肉食男

agger
反差好撚大

所以咪話佢好戲

可能真係代入咗
不過岡田不了
堺叔真係可惜

邊個先真

9upper
偽人信唔過
同運動員一齊好過

將生仲單純過你

睇落係

講gakki講到耳仔紅晒
似係幾單純既

後面幾甜

稻葉同空自一齊成長
好好睇

特別係個室長

之前睇左空飛

有無睇晒全部劇既人簡評一下
好似mbmh d劇情真係頂唔撚順

特別係個室長

之前睇左空飛

我覺得mbmh好好睇喎 有學生gakki同埋少主

反而空飛我覺得有啲悶

特別係個室長

之前睇左空飛

Mbmh睇少主d顏藝都好正啦
好好睇

之前睇左空飛

反而空飛我覺得有啲悶

Same
空飛第一集分左3次睇都睇唔完
悶到
個男主個樣又黑人憎

特別係個室長

之前睇左空飛

反而空飛我覺得有啲悶

睇過既我會咁排
逃恥(入坑作)>LH>今日子>空飛=code blue(睇左幾集 應該係空飛既套路)>父女(老套親情)>mbmh(老套青春)

反而空飛我覺得有啲悶

睇過既我會咁排
逃恥(入坑作)>LH>今日子>空飛=code blue(睇左幾集 應該係空飛既套路)>父女(老套親情)>mbmh(老套青春)

父女竟然咁低
我覺得幾好笑
飛翔有小小悶

我一開始已經覺得好正
點算
室長真係好風趣

綾野剛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞