新垣結衣 (6) 下次見面時 請再一次追求我

1001 回覆
150 Like 1 Dislike
原來空飛首歌係安室唱,唔怪得咁正

決定睇多次LH2,因為少左三木,啲case好唔連貫所以之前係飛住睇
加上堺叔話LH係要睇多幾次

早知唔睇哂啲好野先,大家仲有咩推介?
[size=2]睇左父女,mbmh,lh,空飛,今日子,戀空(電影照殺)[size=2]

唔好意思我新黎
各位巴打有無結衣果集紅白share

http://www.bilibili.com/video/av7793822

恭喜入坑

thanks
https://youtu.be/rb2SINabcGI
香港邊度有得買NYLON
code blue都膠膠地
消防員既作用就係噴水俾直升機降落
傷者俾野夾住就唔救等截肢
其實有咩角色唔岩結衣演

決定睇多次LH2,因為少左三木,啲case好唔連貫所以之前係飛住睇

[size=2]睇左父女,mbmh,lh,空飛,今日子,戀空(電影照殺)[size=2]

逃恥都睇埋既話, 最正果d 我覺得你已經睇晒
鍾意可以睇埋code blue 既,一般般, 唔係話好悶
其實有咩角色唔岩結衣演

公廁
啱啱睇完樓上有位巴打po出嚟有關雅人叔嘅訪問,佢係解釋演員呢一個職業嘅特點同阿源之前有篇讚結衣嗰篇文提及佢個人對演員呢一個職業嘅睇法都好似,都認為演員呢個職業好多時要去演繹同自己性格有好大出入嘅角色,講啲人地寫好嘅嘢,相信講得出依類說話嘅人通常都係好有想法,唔係一般MK演員可以講得出。依種內涵同文化講真係有好大吸引力,我係仔嘅都各得佢地好有意思,可況係女

女仔都鍾意成熟既男人

[size=2]睇左父女,mbmh,lh,空飛,今日子,戀空(電影照殺)/size=2]

我覺得lh2 好睇過1
各位巴絲,我諗著淘結衣係逃恥部手機後面張supreme sticker , $2人仔, 有無巴絲一齊團淘,share運費

咪買假野啦

唔好意思 我想問真野邊度有得買
啱啱睇完樓上有位巴打po出嚟有關雅人叔嘅訪問,佢係解釋演員呢一個職業嘅特點同阿源之前有篇讚結衣嗰篇文提及佢個人對演員呢一個職業嘅睇法都好似,都認為演員呢個職業好多時要去演繹同自己性格有好大出入嘅角色,講啲人地寫好嘅嘢,相信講得出依類說話嘅人通常都係好有想法,唔係一般MK演員可以講得出。依種內涵同文化講真係有好大吸引力,我係仔嘅都各得佢地好有意思,可況係女

女仔都鍾意成熟既男人

錯!係喜歡可愛的男人

上面有巴打話默默目
中左毒只會瘋狂睇,每日睇到停唔到,睇到四五點太攰先訓着

btw咁多位唔好劇透睇緊空飛同我話會飛隔異地

上面有巴打話默默睇

各位巴絲,我諗著淘結衣係逃恥部手機後面張supreme sticker , $2人仔, 有無巴絲一齊團淘,share運費

咪買假野啦

唔好意思 我想問真野邊度有得買

同同,支持結衣就咪淘啦

上面有巴打話默默睇

煲緊劇真係唔好上黎追post 好易中雷 尤其好睇果堆
已經過左100正皮
又要諗下個topic
https://youtu.be/rb2SINabcGI
香港邊度有得買NYLON

信和

上面有巴打話默默睇

煲緊劇真係唔好上黎追post 好易中雷 尤其好睇果堆

見到差唔多會透
就飛左佢啦[banghead
我多數成套煲完先會上黎睇
未睇果d比人透左到時都唔記得左
已經過左100正皮
又要諗下個topic

一個字: 嘖!
屌你一晚又十頁

廢時追po了

空飛嘅尾埋得幾好
有無人睇過寛鬆世代?覺得點?
見有岡田同島崎遙香想試下
有無人睇過寛鬆世代?覺得點?
見有岡田同島崎遙香想試下

宮9劇係必睇

空飛嘅尾埋得幾好

我成日覺得最尾嗰幕好戀空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞