新垣結衣 (6) 下次見面時 請再一次追求我

1001 回覆
150 Like 1 Dislike

明明完左紅白已經無咩updates 都可以咁快

keep住落去 期待緊三月同將生嘅SP
可惜得兩集

熱戀期始終會過既,過多一個月點都會慢番好多架啦
有D人熱情過後就會離開
有D人就會保留入心,繼續默默支持,唔一定會成日蒲頭
我會成為第二種既,得閒就留意下有咩新聞,有新作再睇

會默默咁繼續煲結衣啲劇
星空巴麻煩你 e74j37@gmail.com

結衣第一嘖係對住古美門(好似係)

今日子呢個角色真係好正
其實有冇髮型係結衣carry唔到

化到咁都咁正
btw legal high嗰啲惡搞妝唔算

化到咁都咁正

NYLON證明畀你睇有髮型真係carry唔到
其實都幾後悔太遲先追Gakki既作品
一有新作,好想同大家即時討論
呢個速度睇黎好快就會爆post

化到咁都咁正

NYLON 絕對會衝擊同測試你嘅底線
各位巴絲,我諗著淘結衣係逃恥部手機後面張supreme sticker , $2人仔, 有無巴絲一齊團淘,share運費

有興趣
各位巴絲,我諗著淘結衣係逃恥部手機後面張supreme sticker , $2人仔, 有無巴絲一齊團淘,share運費

有興趣

搵夠15個人,計埋運費約$5張
15個人夾條數:($2x15)+$36順豐=$66

有興趣

化到咁都咁正

邊張 我見大部分都正正常常

有興趣

搵夠15個人,計埋運費約$5張
15個人夾條數:($2x15)+$36順豐=$66

有興趣

我會買兩張,現在差11個人就成團

巴打, 我都要2張, 可以點聯絡你? 麻煩哂
結衣中唔中意堺叔?

有興趣

有興趣要兩張
用集運可以買多幾張

化到咁都咁正

張卡。我重以為西瓜卡

有興趣

要2張 可以點聯絡你?麻煩哂

張貼紙 果然係最強植入廣告

化到咁都咁正

NYLON 通常唔係淨係髮型問題, 係成個妝+造型都有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞