新垣結衣 (6) 下次見面時 請再一次追求我

1001 回覆
150 Like 1 Dislike

有興趣

搵夠15個人,計埋運費約$5張
15個人夾條數:($2x15)+$36順豐=$66

有興趣

我會買兩張,現在差11個人就成團

請問張野有咩用?
訓前推一推
張貼紙 果然係最強植入廣告

其實咩黎架

有興趣

有興趣

請問張野有咩用?

我都想知有咩用
張貼紙 果然係最強植入廣告

其實咩黎架

係逃恥結衣手機殻上出現 純粹作為裝飾

有興趣

有興趣

請問張野有咩用?

我都想知有咩用

想買,但都係唔知有咩用

巴打, 我都要2張, 可以點聯絡你? 麻煩哂

要2張 可以點聯絡你?麻煩哂

有意兩張 點聯絡 麻煩哂
好想有lh3呀

有興趣要兩張
用集運可以買多幾張

有興趣要兩張
用集運可以買多幾張

要2張 可以點聯絡你?麻煩哂
我淘左3張黎試下
之前都以為係西瓜卡
結衣中唔中意堺叔?

我覺得堺叔比到gakki好大安全感,你睇翻之前同佢主演嘅男星,再同堺雅人對比係大人同小孩比(心態上),再加上堺雅人要結婚可能gakki係一早知道
結衣中唔中意堺叔?

我覺得堺叔比到gakki好大安全感,你睇翻之前同佢主演嘅男星,再同堺雅人對比係大人同小孩比(心態上),再加上堺雅人要結婚可能gakki係一早知道

咁應該係後輩對前輩既仰慕
各位巴絲,我諗著淘結衣係逃恥部手機後面張supreme sticker , $2人仔, 有無巴絲一齊團淘,share運費

咪買假野啦
對於睇逃恥同今日子果種失落感
睇番LH就會舒服好多
我建議係醫學上新增gakki症後群
主要病徵包括
1.長時間諗住結衣bb
2.長期維持賢者模式
3.提唔起莖(對住av/靚女都冇無感)
4.心靈飽滿
搵人補充
啱啱睇完樓上有位巴打po出嚟有關雅人叔嘅訪問,佢係解釋演員呢一個職業嘅特點同阿源之前有篇讚結衣嗰篇文提及佢個人對演員呢一個職業嘅睇法都好似,都認為演員呢個職業好多時要去演繹同自己性格有好大出入嘅角色,講啲人地寫好嘅嘢,相信講得出依類說話嘅人通常都係好有想法,唔係一般MK演員可以講得出。依種內涵同文化講真係有好大吸引力,我係仔嘅都各得佢地好有意思,可況係女
其實點解將mbmh排咁高
套劇係好睇
結衣造型都正
但戲份太少,配角都唔係
唔好意思我新黎
各位巴打有無結衣果集紅白share

之前睇左空飛

啱啱睇埋有綾野剛做同性戀既怒

完全接受唔到係同一個人黎

有無睇晒全部劇既人簡評一下
好似mbmh d劇情真係頂唔撚順

我覺得mbmh好好睇喎 有學生gakki同埋少主

反而空飛我覺得有啲悶

空飛室長喺婚宴致辭嗰段喊到我仆街,之後一直好似壞咗水龍頭咁

結衣嘅成長仲有佢同綾野剛條感情線我覺得都好睇,室長都好搶戲。整體嚟講我鍾意呢套多過逃恥,不過有啲人可能會嫌太煽情

呢套幾ok
但覺唔覺kiss個幕同埋結衣拖佢手個度好突兀
其實點解將mbmh排咁高
套劇係好睇
結衣造型都正
但戲份太少,配角都唔係

+1睇極都唔見結衣
個post 推得好快
樓主 個topic改得好好 依句睇完今日子好記得
唔好意思我新黎
各位巴打有無結衣果集紅白share

http://www.bilibili.com/video/av7793822

恭喜入坑
原來空飛首歌係安室唱,唔怪得咁正

決定睇多次LH2,因為少左三木,啲case好唔連貫所以之前係飛住睇
加上堺叔話LH係要睇多幾次

早知唔睇哂啲好野先,大家仲有咩推介?
[size=2]睇左父女,mbmh,lh,空飛,今日子,戀空(電影照殺)/size=2]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞